100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

HUOM! Postin lakko alkoi ma 11.11. Pakettijakelussa saattaa esiintyä katkoksia. Lue Postin häiriötiedotteet

 

Aclima X-Warm Polo

Pitkähihainen unisex aluspaita
Saatavuus: Varastossa
SKU
P8332
65,00 € 52,42 € 79,00 €
Alkaen 2,70 € 2,18 € / kk
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

Pitkähihainen unisex aluspaita vetoketjulla. X-Warm on pehmeä, äärimmäisen lämmin ja paloturvallinen merinovilla-alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia työnteosta ulkona myös kaikkein kylmimpinä päivinä. Säilyttäen kuitenkin tehokkaan liikkuvuuden. Esimerkiksi teollisuudelle, sähkö- ja energia-alalle, telakoille, pelastusalalle, off-shorekäyttöön, öljy- ja kaasualalle, kylmävarastoihin, puolustusvoimille jne. Joustava materiaali ja erinomainen istuvuus. Suojaa kylmyydeltä täyttäen CE EN 14058 suorituskykyluokka 1-1-X-X-X vaatimukset. Suojaa myös CE EN ISO 14116:2008 suorituskykyluokka 3/5H/60 mukaisesti liekkikosketukselta. Tämä vaate on kategoria II henkilösuojain 
 
Materiaali:

  • Ilmaa runsaasti sitovaksi kudottua 70% merinovillan ja 30% Modacrylin yhdistelmää.
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.
  • Konepestävä 60ºC.
  • Öko-Tex -sertifioitu.
  • Ei sisällä haitallisia kemikaaleja. 

 
Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan suojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612 ja EN 14116 standardien vaatimukset.  
 
Lisätietoa standardeista: 

EN ISO 14116 määrittää suorituskykyvaatimukset ja suojaustason liekkikosketuksen synnyttämää lämpöä vastaan materiaaleille, materiaalien yhdistämisille ja asusteille. Standardin vaatimusten tavoitteena on estää vaatetta palamasta, jotta palava vaate ei itsessään muodostu turvallisuusriskiksi. Standardissa määritellään myös vaatetukselle asetetut lisävaatimukset.  
 
Käyttäjää suojaava vaatetus, joka täyttää EN ISO 14116 standardin vaatimukset on suunniteltu suojaamaan työntekijää satunnaisilta ja lyhytaikaisilta, sytytyksenomaisesti syntyviltä liekkikosketuksilta olosuhteissa, missä ei ole merkittävää kuumuusriskiä tai muuta kuumuuslähdettä. Mikäli yrityksessä suoritettu riskienarviointi osoittaa, että käyttäjiä tulee suojata satunnaisten liekkikosketuksien lisäksi myös kuumuusriskeltä, silloin sopivampi noudatettava standardi on EN ISO 11612, jonka mukainen on esimerkiksi Aclima X-Safe -alusasumallisto.

Lisätiedot
Toimittajan koodi 435023055-04
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aclima X-Warm Polo
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.