100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Beal putoamissuojainpakkaus

Sisältää kokovaljaat, liitosköysi, pussi
Saatavuus: Varastossa
SKU
R937
225,00 € 181,45 €
Uittokalusto Tili

Uittokalusto Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Uittokalusto Laskun ja Uittokalusto Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Uittokalusto Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

×
Saatavuus:
Savonlinna myymälä:
Muutamia jäljellä
Tampere myymälä:
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto:
Muutamia jäljellä toimitusaika 1-4 vrk

Käyttövalmiiksi kasattu putoamissuojainpakkaus työskentelyyn putoamisvaarallisilla alueilla. Sisältää seuraavat Beal Professional tuotteet: 
 

 • Friendly varustepussi: jossa ikkuna sekä integroitu alustamatto joka ehkäisee köyttä likaantumasta. Kulmissa kiinnityspisteet joiden ansiosta köysi ei mene sekaisin. 
 • Styx kokovaljaat S-XL: Värikoodattu ja varustettu kolmiokappaleella pukemisen helpottamiseksi. Automaattisesti lukkiutuvat soljet. Kiinnityspisteet rinnassa ja selässä. 
 • Air-Kit säädettävä liitosköysi, sisältäen valmiiksi asennettuina: 
 • 1 kpl Industrie 11 mm - ydinköysi 11 mm oranssi 10 m 
 •  1 kpl Monitor - köydessä liikkuva, putoamisen pysäyttävä köysitarrain 
 • 1 kpl Mobile Lanyard - nykäyksenvaimennin, jossa 20 cm ja 40 cm asetusvaihtoehto käyttöpituudelle. Käytetään säätölaitteen ja valjaiden välissä 
 • 2 kpl O’Light 3-Matic automaattilukitteinen ovaali alumiinisulkurengas, joilla nykäyksenvaimentimen toinen pää liitetään köysitarraimeen ja toinen pää valjaan A-merkittyyn rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen 

1 kpl Be Lock 3-Matic automaattilukitteinen suuren avauman sulkurengas, jolla köyden pää liitetään ankkuripisteeseen öysi on notkea ja helposti käsiteltävä kaikkina vuodenaikoina. Yläpäässä tehdasommeltu päätöslenkki, jonka suojus suojaa köyttä, pitää lukkosulkurenkaan oikeassa asennossa ja helpottaa käsittelyä. Suojus on irrotettava, joten ompeleiden tarkastaminen on helppoa. Tehdasommeltu päätöslenkki lisää köyden murtolujuutta verrattuna solmulla tehtävään päätökseen. 
Köysitarrain seuraa käyttäjää molempiin suuntiin köydessä ja putoamistilanteessa nykäyksenvaimennin rajoittaa kehoon ja ankkuripisteeseen kohdistuvat voimat alle 6 kN:iin.  
Lukkosulkurenkaiden sileät Key Lock portit tekevät sulkurenkaiden käytöstä tehokasta ja miellyttävää. 
Valjaiden Sivuilla yhteensä 4 pientä kulutussuojattua ja helppokäyttöisiksi jäykistettyä työkalukiinnitintä, joihin voidaan kiinnittää suoraan esim. Beal Air-Leash työkaluhihnat (tuotekoodi BAL) tai Beal Tool Bucket työkalupussit (tuotekoodi BSAC.TB). Paino: vain 770 g. Onesize fits all: Soveltuu käyttäjille, joiden pituus 155 - 200 cm. Reiden ympärysmitta: 40-80 cm. Vyötärön ympärysmitta: 80-140 cm 
 
Sertifioinnit: Valjaat CE EN 361. Säädettävä liitosköysi: CE EN353-2 mukainen putoamisen pysäyttävä järjestelmä, sekä EN12841 tyyppi A mukainen säätököysi. Lukkosulkurenkaat: CE EN362, EN12275. UIAA. 

Lisätiedot
Toimittajan koodi BFAKIT.10
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Beal putoamissuojainpakkaus
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.