100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

OAC Skinbased XCD GT UC 160 sukset + EA-siteet

Nousukarvoilla varustettu sukset
Saatavuus: Varastossa
SKU
P31
448,00 € 361,29 €
Uittokalusto Tili

Uittokalusto Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Uittokalusto Laskun ja Uittokalusto Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Uittokalusto Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

×
Saatavuus:
Savonlinna myymälä:
Ei saatavilla
Tampere myymälä:
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto:
Ei saatavilla

OAC XCD GT UC 160 + EA-Side on laadukas suksi- ja sidepaketti. Rakenteeltaan se on muita OAC:n malleja pidempi. Pituuden ansiosta se on erityisen toimiva pidempäänkin hiihtoon ja mäkien laskemiseen. Laadukkaiden EA-siteiden paras puoli on, ettet tarvitse erillisiä hiihtorantillisia kenkiä.

OAC XCD GT UC 160  yhdistää lumikenkien ja metsäsuksien parhaat puolet; niillä voit kulkea ketterästi metsäisessä maastossa ja laskea mäet alas kuin tavallisilla suksilla tai kokea suksimisen riemua vaikka kaupungin puistossa. Latuja et siis tarvitse, riittää kun on lunta, niin eteenpäin pääsy on taattu.

Liukulumikengät ovat paikallaan metsästäjille, ulkoilijoille, retkeilijöille ja myös metsässä työkseen liikkuville. Kantavuus suksella on 250 cm pitkän metsäsuksen luokkaa ja perinteisiä metsäsuksia huomattavasti lyhyempänä ketteryys on omaa luokkaansa.

OAC XCD GT UC 160 rakenne

Liukulumikengän pohjan näkyvä osa on kaksiosainen: päissä on patentoitu Unicoat eli UC -pohja ja keskellä pitoalue, nousukarva. Unicoat on OAC- tyyppien kehittämä, kestävä ja helppohoitoinen pohjamateriaali. UC- pohjan voi halutessaan voidella ja siihen voi käyttää myös pikavoiteita. OAC XCD GT:n pohjasta löytyvä karva on mohair-nylonsekoitetta, joka on ominaisuuksiltaan sekä luonnonkarvaa että täyssynteettistä materiaalia parempi.

XCD -suksen rakenne on tukeva, mutta kärjistä joustava ja molemmista päistä kaareva, joten nämä eivät jää helposti metsämaastossakaan risujen alle ja väliin. XCD tarjoaa pituutensa ja optimoidun leveytensä ansiosta erityisesti kantopinta-alaa pehmeille ja upottaville umpihangille ja on muita OAC:n liukulumikenkämalleja laskettavampi ja hiihdettävämpi.

OAC EA -side

Paketissa mukana tuleva EA- side on erinomainen yleisside liukulumikenkiin, lumikenkiin, eräsuksiin ja retkiluistimiin. Siteeseen on helppo ja nopea kiinnittää erikokoisia kenkiä. Siteeseen käy monenlaiset kengät. EA- siteen kantaosa on vakaa ja side on hyvin hiihdettävissä. Sekä siteen kärki- että kantaosat ovat säädettävissä pituutensa osalta. Siteen säätöala on välillä 24- 38 cm.

OAC XCD GT UC 160 + EA-Side -paketin huolto ja hoito

Moni porskuttaa liukulumikengillään tekemättä pohjiin mitään. Pitkälle pääsee niinkin, mutta parhaan ilon saat luiston ja kestävyyden osalta pienellä huollolla ja hoidolla. 

Liukulumikengät voi UC- pohjan osalta voidella pikavoiteilla. Nousukarva on itsessään varsin vettä hylkivää, eikä se kerää lunta hirvittävän helposti, joten huoltokin on helppoa. Nousukarvaan on olemassa oma hoitoaineensa, jolla saat mohair-nylonsekoitteeseen lisää vedenhylkivyyttä ja huollat samalla myös itse materiaalia. Siteitä ei tarvitse sen enempää huoltaa. Riittää kun putsaa käytön jälkeen ja tarkistaa tasaisin väliajoin, että siteiden ruuvit on hyvin kiinni. Ei kuumavoitelua. 

Säilytys normaalisti kuivassa paikassa.

Ominaisuudet:

 •  Pituus 160 cm
 •  Leveys: kärki 116 mm, vyötärö: 86 mm, kanta 100 mm
 •  Patentoitu UC (Unicoat)- pohja 
 •  Mohair-mix -nousukarva
 •  3/4 pituudella teräskantit
 •  Mukana EA- siteet, joiden säätöala 24 cm-38 cm
 •  Paino 2100 g/pari ilman siteitä  
 •  Sidealueella alumiini- ja lasikuituvahvikkeet
 •  Kestävä, mutta joustava rakenne
 •  Hyvin laskettavat ja hiihdettävät sukset
 •  Valmistettu Suomessa
Lisätiedot
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OAC Skinbased XCD GT UC 160 sukset + EA-siteet
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.