100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Obsession Lawless

Saatavuus: Ei varastossa
SKU
Obsession Lawless
Uittokalusto Tili

Uittokalusto Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Uittokalusto Laskun ja Uittokalusto Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Uittokalusto Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

×
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

OBSESSION LAWLESS

Obsession Lawless rikkoo kaikki rajat! Lawlessin suunnitelussa ei olla lähdetty pelkäämäänm muutoksia tai matkaa joka suunnittelussa täytyy kulkea. Täysin uusi Obsession Lawless on susi lampaiden joukossa! Jousi joka rikkoo kaikki aikaisemmat standardit nopeiden jousien osalta. Huikea jopa 370 fps heittonopeus jättää muut nielemään pölyä lähtöviivalle. 32.75" akseliväli tekee jousesta miellyttävän vakaan ampua. Vetopituus tässä nopeusrajoitusten rikkojassa on säädettävissä aina 24,5 - 30".

Ominaisuudet:

 • Jänneväli: 5.125" +/- .125
 • Heittonopeus (IBO): Jopa 370 fps
 • Akseliväli: 32.75" +/- .25
 • Vetojäykkyydet: 30-40#, 40-50#, 50-60#, 55-65#, 60-70#, 70-80#
 • Vetopituus: 24,5" - 30"
 • Jousen paino: 4.5 lbs
 • Vetokevennys: 90%
 • Camit: OB Trax
 • Jänteen pituus: 58 1/2"
 • Kaapelien pituus: 37 3/16"
OB TRAX

TRAX camit

Täysin uudet TRAX camit vievät suorituskyvyn uudelle tasolle. TRAX camit tarjoavat Obsessionin historin kovimmat nopeudet ja suurimman vetokevennyksen. Camit on korkeatasoisesta 6061 alumiinista. Suorituskyvyiset camit on varustettu moduuleilla, joiden avulla säädät vetopituuden ilman jousiprässiä. Tämä tarkoittaa vähemmän aikaa prässin parissa ja enemmän radalla tai metsässä. Pehmeä vetotuntuma lumoaa käyttäjänsä, eikä muihin jousiin ole enää palaamista.

Axion lapa vaimennin Säädettävä kaapeliohjain

AXION lapavaimentimet

Jos olet ajatellut että Obsessionit ovat hiljaisia jousia, olet ollut oikeassa. Mutta lisäämällä niihin pari Axion lapavaimentimia niistä on saatu vieläkin hiljaisempia. Axion lapavaimennin systeemi vähentää jousen ääntä ja kontrolloi värähtelyä tehden laukauksista entistäkin tarkempia.

Väännötön kaapeliohjain

Väännötön kaapeliohjain ei ainoastaan lisää nopeutta, se tekee myös vetosyklistä pehmeämmän. Obsessionin uusi kaapeliohjain vähentää camien vääntöä ja tekee jousesta miellyttävän ampua laukaus toisensa jälkeen.

Alastabin paikka lapatasku

Ala stabilaattorin paikka

Jo ennaltaa hiljaiseen Obsessioniin on lisätty mahdollisuus ala-stabilaattorin käyttöön. Kaikissa uusissa malleissa joissa on uuden teknologian XP jousirunko on paikka ala-stabilaattorille.

FX lapatasku

Erittäin suorituskykyiset jouset tarvitsevat erittäin suorituskykyiset lapataskut! Uudet FX lapataskut ovat kolmi-osaiset, kevyt rakenteiset ja luovat erittäin tarkan ja tukevan tuntuman lapojen ja rungon välille. FX lapataskut vähentävät lapojen vääntöä ja kiertoa koko vedon ajan.

custom kahva ABB strings

Custom kahva

Olit sitten metsällä tai ampumaradalla, Obsessionin "ranneväännötön" kahva takaa tarkat ja puhtaat laukaukset. Kahvat on suunniteltu erityisesti varmistamaan tarkka oikea käden asento ja minimoimaan kaikki vääntö ranteesta, joka voisi heikentää ampumasuoritusta

America´s Best Bow (ABB) jänne

Erikoisjousi ansaitsee erikoisjänteet! Obsession jouset on varustettu America´s Best Bown (ABB) jänteillä. Jänne on erittäin laadukas ja suorituskykyinen. America´s Best Bown jänteillä varustettu jousi antaa sinulle etulyöntiaseman niin metsästys kuin kilpailutilanteessa!

FX runko jännestoppari

FX runko

Obsessionin FX runko on yhdistelmä suorituskykyä ja tarkkuutta. Jäykkä runko ehkäisee taipumista. lisäten vakautta vetosyklin aikana.

Säädettävä jännestoppari

Obsessionin säädettävä jänne stoppari minimoi tärinän ja mahdollistaa entistäkin paremman nuolen lähdön, antaen jouselle luonnetta Obsessionin tapaan.

Patent pending

Lisätiedot
Tuotemerkki Obsession
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Obsession Lawless
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.