100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Petzl Absorbica nykäyksenvaimennin

Saatavuus: Varastossa
SKU
R723
42,90 € 34,60 €
Uittokalusto Tili

Uittokalusto Tili

  • Joustava ja turvallinen maksutapa
  • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
  • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
  • Ei tilinavausmaksua
  • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
  • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Uittokalusto Laskun ja Uittokalusto Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Uittokalusto Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

×
Saatavuus:
Savonlinna myymälä:
Muutamia jäljellä
Tampere myymälä:
Ei saatavilla
Verkkokaupan varasto:
Muutamia jäljellä toimitusaika 1-4 vrk

Absorbica on kevyt ja kompaktin kokoinen progressiivisesti repeytyvä nykäyksenvaimennin työkäyttöön. Liitetään Petzl Jane liitosköyden ja putoamissuojainvaljaan EN 361 standardin mukaiseen rinta- tai selkäkiinnityspisteen väliin, jolloin muodostuu putoamisen pysäyttävä liitosköysi. Pysäyttää putoamisen ja vaimentaa kehoon kohdistuvat voimat alle 6 kN:iin.  
 
Nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat kolmivaiheisesti, joten se pehmentää myös kaikkein kevyimpien käyttäjien putoamista, jota ei tavallisten nykäyksenvaimentimien kanssa tapahtuisi. Ihanteellinen käyttäjän paino varusteineen 50 kg - 130 kg.  
 
Kulutukselta ja viilloilta suojaava pussi varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Petzl String XL kumisuojus päädyssä auttaa pitämään lukkosulkurenkaan hyvässä asennossa, ja suojaa kuituja kulumiselta. Liitosköyden suurin sallittu kokonaispituus kiinnittimineen 2 m (Absorbica on suunniteltu enintään 4 m putoamisen vaimentamiseen). Pituus 27 cm. Käyttäjän alta vaadittu esteistä vapaa turvaetäisyys (putoamiskerroin 2:n putoamisella) pisimpänä mahdollisena 2 m järjestelmänä: 6,20 m. Liitosköyden ollessa lyhempi, vaadittu turvaetäisyys pienenee vastaavasti. Soveltuu yhden henkilön käyttöön. CE EN 355. Paino: 140 g. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 

Lisätiedot
Toimittajan koodi 71-340
Tuotemerkki Ei mikään
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petzl Absorbica nykäyksenvaimennin
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.