100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Petzl Top Croll rintavaljas

Rintavaljaat. Saatavilla köysitarraimilla Croll S ja Croll L.

Saatavuus: Varastossa
SKU
Petzl Top Croll rintavaljas
139,00 € 139,00 € Alv. 0%
Alkaen 5,80 € 5,80 € Alv. 0% / kk
Saatavuus:

Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.

Erittäin kevyet ja mukavat rintavaljaat integroidulla Petzl Croll köysitarraimella istumavaljaille. Valjaat on suunniteltu köyttä pitkin nousemiseen tai köysien varassa tapahtuvaan rope access köysityöskentelyyn.

Petzl Top Croll rintavaljaat on saatavilla S tai L köysitarraimella. S köysitarrain on yhteensopiva 8-11 mm köysille. L köysitarrain on yhteensopiva 8-13 mm köysille.

Valjaiden olkahihnat ovat varustettu hengittävillä pehmusteilla. Olkahihnat on sijoitettu etäälle toisistaan, välttämään hiertymiä kaulalla. DoubleBack PLUS soljet ovat nopeasti säädettävät ja automaattisesti lukkiutuvat. Rintavaljaat kiinnitetään istumavaljaisiin takana olevalla soljella ja laitetaan edestä kiinni Petzl Astro Sit Fast istumavaljaisiin suoraan valjaiden etukiinnityspisteen lenkkiin. Tämä yhdistelmä on suositeltavin köysityöskentelyyn. Yhdistettäessä valjaat toisiin istumavaljaisiin, on etuliitos tehtävä sulkurenkaalla (ei sisälly toimitukseen).

Petzl Top Croll valjaisen kuituosat ovat polyesteriä ja nylonia, säätösoljet on valmistettu teräksestä ja kiinnityspiste alumiiniseoksesta.

Yksi koko, soveltuu kaikkiin valjaskokoihin.

Täyttää Eurooppalaiset CE EN361 (yhteensopivien istumavaljaiden kanssa käytettynä), EN12841 tyyppi B, Sekä Euraasian EAC vaatimukset.

Maksimielinikä10 vuotta.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Yhteensopivat Petzl istumavaljaat:  

  • Astro Sit Fast 
  • Avao Sit Fast 
  • Avao Sit 
  • Falcon 
  • Falcon Ascent (Huom! Tämän valjaan kanssa käytettävä etukiinnitykseen Demi Rond ruuvikiinnikettä P18 tai Omni TriactLock sulkurengasta M37 TL) 
  • Sequoia SRT 

HUOM! Croll-nousuvarmistimen kanssa köydessä noustessa on aina käytettävä tyyppiä A olevaa varalaitetta turvaköydessä (esim. Petzl ASAP LOCK -putoamisen pysäyttävä köysitarrain). 

Lisätiedot
Tuotemerkki Petzl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petzl Top Croll rintavaljas
Arviosi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.