100% tyytyväisyystakuu
14 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin klo 8-16

Stihl moottorisahat

Luotettavat Stihl moottorisahat

Tiesitkö, että Stihl on maailman myydyin moottorisahamerkki? 80 vuotta innovataviisia ratkaisuja ja ainutlaatuista laatua on kantanut Stihl moottorisahat tähän päivään. Valikoimastamme löytyy Stihl moottorisaha jokaiseen käyttötarkoitukseen. Aina sieltä pienimmästä kompaktista moottorisahasta, vahvimpaan ammattisahaan.

Stihl moottorisahat yleiskäyttöön

Sahat ovat varustettu samalla modernilla tekniikalla ja turvaratkaisuilla kuin suuremmatkin sahat sekä niillä on helppo työskennellä. Puhumattakaan ainutlaatuisista eduista, kuten STIHL ErgoStart kevytkäynnistys sekä teräketjun pikakiristys. Tämän kokoluokan sahat ovat hyviä esimerkiksi mökillä tai omakotitalon puutöissä.

Stihl moottorisahat kovempaan käyttöön

Nämä moottorisahat ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä omalla metsäpalstalla että metsässä. Näillä Stihl moottorisahoilla sahaat vuoden polttopuutarpeet erinomaisesti. Ammattimaisesti rakennettuja laitteita, jotka kestävät kovaa rasitusta ja ovat pitkäikäisiä.

Stihl moottorisahat ammattikäyttöön

Ammattilaisena et voi luottaa kuin laatuun. Hyvällä työkalulla työ on jo puoliksi tehty. Tehokas ja vääntävä moottori, erinomainen muotoilu ja helppo käsiteltävyys. Näillä ominaisuuksilla saat harvennustyöt aina hakkuisiin asti tehtyä luotettavasti ja tehokkaasti.

Akkukäyttöiset Stihl moottorisahat

Hiljaiset ja helppokäyttöiset akkukäyttöiset sahat tekevät tuloaan vahvasti. Ei johtoja, ei tankkausta eikä haitallisia päästöjä.

STIHL moottorisahat vaikka kotiovelle

STIHL moottorisahat vaikka kotiin toimitettuna!

Maailman myydyin moottorisahamerkki STIHL Uittokaluston verkkokaupasta. Valikoimastamme löytyy moottorisaha jokaiseen käyttötarkoitukseen: pienimmästä kompaktista sahasta aina vahvimpaan ammattisahaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiin soveltuvan STIHL moottorisahan.

32 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu