100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Riistasiemenet

Riistapeltojen suunnittelussa on syytä hetken miettiä kohderiistaa, kustannustehokkuutta ja maaperän hyvinvointia. Valikoimastamme löydät sopivat tuotteet niin sorkka-, lintu- kuin jäniseläimillekin.

Haastavasti saavutettaville ja kaukaisille lohkoille tai riistapeltojen viljelykierron lisäämiseksi on syytä miettiä monivuotisen riistapellon kylvämistä. Viherlannoitus DiAgri kerää typpeä tehokkaasti ja kuohkeuttaa maata. Mikäli niittokuluissa halutaan säästää Diana monivuotinen riistalaidun ja Diana monivuotinen riistalaidun ÖM ovat oivalliset valinnat. Talviaikaisen lisäravinnon keräämiseen suosittelemme Diana monivuotinen Metso riistalaidunta tai yhden kasvukauden maan eheyttämiseen Diana 1 -vuotista riistalaidunta, joka niin ikään sopii niitettäväksi talviruokintaa varten. Yksivuotiset kestosuosikit ovat kustannustehokas Diana riista ja aina toimivat Hirvi Diana tai Peura-kauris Diana. Muistathan, että kaalikasvien kylväminen kannattaa ajoittaa juhannukselle tai sen jälkeiselle ajalle kaaliperhosvahinkojen ehkäisemiseksi. Linturiistalle suosittelemme 2-vuotista fasaani-peltopyy Dianaa tai yksivuotista fasaani-peltopyy Dianaa.

Muista lannoittaa riistapeltoasi riittävästi ja ajoittaa kylvö oikealle ajankohdalle rikkakasvien ehkäisemiseksi. Oikein sijoitettu ja suunniteltu riistapelto ehkäisee tehokkaasti riistan aiheuttamia metsä-, viljelys-, puutarha ja liikennevahinkoja. Ei muuta kuin suunnittelemaan ja kylvöhommiin!

31 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu