100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Varustekassit

Varustekassissa kannat kätevästi mukana kaikki tarvitsemasi varusteet ja työkalut metsätöissä. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri tarpeisiisi sopivan laadukkaan varustekassin, joka helpottaa työkalujesi kuljettamista ja organisoimista. Samalla parannat työskentelysi tehokkuutta ja työskentelymukavuutta, kun kaikki tarvitsemasi on kätesi ulottuvilla.

26 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Valitse kassisi oikein

Varustekasseja on eri kokoisia ja kapasiteetiltaan erilaisia. Oikeanlaisen kassin valinta riippuu työtarpeistasi ja siitä, kuinka paljon työkaluja ja muita varusteita sinun on kuljetettava mukanasi. Varustekassit on yleensä valmistettu säänkestävistä materiaaleista, jotta kassit kestävät kosteutta ja muita sääolosuhteita metsässä. Varustekassien kankaan tulee olla riittävän vahvaa kestämään kulutusta ja kovaa käyttöä.

Varustekassien erilaiset taskut ja säilytystilat auttavat sinua järjestämään työkalusi ja muut tarvikkeesi helposti saataville. Sisäpuolen pienempiin taskuihin voit helposti sijoittaa pienempiä tarvikkeita, kuten ruuveja ja nauloja. Kassin ulkopuolella on usein verkkotaskuja tai hihnoja, joihin voit kiinnittää esimerkiksi juomapullon tai työkaluja.

Kiinnitä huomiota myös varustekassin olkahihnoihin ja kantokahvoihin. Varustekassissa on oltava säädettävät olkahihnat, jotta voit mukauttaa kassin itsellesi sopivaksi. Kantokahvojen tulee olla vahvoja ja kestäviä, jotta voit nostaa ja kuljettaa kassin helposti.