100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Kantokäsittely Rotstop

Rotstop - Luonnollinen tapa torjua juurikääpää

Juurikääpä on metsiemme pahin yksittäinen tuholainen. Kuusen juurikääpä sekä hidastaa puun kasvua, että pilaa lahottamalla sen arvokkaimman tyviosan. Männyn juurikääpä puolestaan hidastaa puun kasvua ja vähitellen tappaa sen pystyyn.

Suomessa kehitetty Rotstop SC sekoitetaan veteen (1g Rotstop/1 l vettä) ja vesiseos levitetään vastakaadetun puun kannon sahauspinnalle. Rotstop SC sisältää harmaaorvakkasienen itiöitä, jotka nopeasti asuttavat kannon pinnan ja estävät näin haitallisten juurikääpäitiöiden pääsemisen kannon juurikontaktien kautta vieressä kasvaviin terveisiin puihin (kuusen tyvilaho ja männyn tyvitervastauti). Käsittely suositellaan tehtäväksi myös päätehakkuussa, koska tauti leviää saastuneista kannoista uuteen istutettuun puusukupolveen.

Rotstop SC on biologinen tuote ja sen käyttö ei estä sienien ja marjojen keräämistä käsitellyiltä kohteilta. Rotstopia voi levittää koneellisesti hakkuiden yhteydessä tai esim. reppuruiskulla heti hakkuiden jälkeen. Suositeltu käsittelyaika on toukokuun alusta marraskuun loppuun tai aina kun vuorokauden keskilämpötila on yli + 5 °C. Käsittelyliuos värjätään siniseksi elintarvikeväriä sisältävillä tableteilla, jolloin käsittelyn onnistuminen on helpompi havaita (peittävyys väh. 85 % kantopinnasta).

 

Miksi valita Rotstop?

  • Tehokas torjumaan juurikääpää
  • Pitää juurikäävän kurissa myös juuristossa
  • Luonnonmukainen menetelmä
  • Ei vesistö- tai marjanpoimintarajoituksia
  • 1000-Kertaa pienempi hiilijalanjälki kuin kemiallisella torjunnalla

Toimitamme tuotteet jopa yhdessä vuorokaudessa!

  • Käyttöaika 36 h.
  • Ainoa Biologinen.
  • Kysy myös, Stump Marker -väritabletit, purkissa 50 kpl.

Kysy lisää ja tilaa:

Uittokalusto asiakaspalvelu
015 555 0402
shop@uittokalusto.fi

 

Tuote Säilyy 6 kk myyntiajankohdasta (sulatuksen jälkeen) jääkaapissa alle +5 C lämpötilassa säilytettynä. Huoneenlämpöön (alle +22 C) otettu pakkaus on käytettävä viikon sisällä. Laimennettu valmis käyttöliuos säilyy 36 tuntia. 

1 kohde

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu