100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Reput

Reppu ovat loistava tapa kuljettaa välttämättömiä tavaroita mukana retkellä. Reppu palvelee lyhyistä päiväretkistä usean päivän vaelluksiin. Hyvässä repussa on riittävästi tilaa, säädettävät hihnat ja taskuja, jotka auttavat pitämään tavarat järjestyksessä.

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Sopivan repun valitseminen

Uutta reppua ostaessa, on tärkeää ottaa huomioon repun tilavuus, materiaalin laatu ja ominaisuudet. Hyvän repun pitäisi tarjota tarpeeksi tilaa, mutta sen pitäisi myös olla tarpeeksi istuva, jotta sen kantaminen ei ala rasittamaan selkää. Erilaisiin taskuihin voi laittaa tavaroita, joita tarvitsee nopeasti käyttöön.

Tarpeittesi mukaan voit valita kevyen repun, jossa on sopivasti säilytystilaa, tai kestävämmän ja isommille kuormille suunnitellun repun. Isommissa repuissa voi olla osastoja, joihin on helpompi jakaa vaikkapa ruoka-ainekset, vaatteet tai muut tarvittavat varusteet. Repun materiaaleissa kannattaa kiinnittää huomiota palonkestävyyteen, kun istutaan vaikkapa nuotion läheisyydessä ja kykyyn estää sadevettä tunkeutumasta sisään ja kastelemaan varusteita.