100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Lumikengät

Lumikenkien käyttö on yleistynyt metsästyksessä, vaelluksilla ja kävelyretkillä sitä mukaa, kun valikoimista on alkanut löytyä eri tarkoituksiin sopivia lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Lumikenkien materiaalina on muovi, komposiitti tai kevytmetalli. Käyttömukavuuteen on kiinnitetty huomiota ja kengät ovatkin parhaimmillaan taipuvia, kevyitä, joustavia ja iskunvaimennuksella varustettuja. Nopeasti säädettävät siteet voidaan säätää käyttäjän kengän koon mukaan ja paremmissa malleissa on pumppusolki takakiristykselle.

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Lumikengän valinta

Jos käytät lumikenkiä vaelluksella tai kävelyretkillä, kannattaa valita hieman isompi kenkämalli. Jos matkat eivät ole niin pitkiä tai käytät lumikenkiä kantavammilla hangilla, pienempikin malli riittää. Mitä isomman painon kengän on tarkoitus kannatella tai mitä pehmeämmässä hangessa kuljetaan, sitä suurempi kengän pinta-ala tarvitaan kannattelemaan kävelijää.

Kenkämäisten lumikenkien vaihtoehtona on liukulumikenkä, joka yhdistää hiihdon ja lumikenkäilyn. Liukulumikengät ovat itse asiassa sukset, mutta leveämmät ja lyhyemmät. Metsämaastoissa liukulumikenkä on usein käytännöllisempi kuin perinteinen lumikenkä ja suosittu esim. metsästyskäytössä, kun on tarpeen siirtyä mahdollisimman nopeasti paikasta toiseen.