100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Aktiivikuulosuojaimet

Aktiivikuulosuojaimet vaimentavat tehokkaasti kovia ja teräviä ääniä samalla vahvistaen hiljaisia, minkä ansiosta ne sopivat erinomaisesti metsästykseen sekä ammuntaan. Hyvissä aktiivikuulosuojaimissa on vesitiivis rakenne, miellyttävät pehmusteet käyttömukavuuden takaamiseksi käytettäessä suojaimia pidempiä aikoja.

14 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Millaiset kuulosuojaimet tarvitset?

Mieti millaisessa ympäristössä kuulosuojaimia tarvitset ja mikä on melutaso miltä haluat suojautua. Haluatko kenties pystyä kuulemaan puhetta silloin kun meluhaitta ei ole päällä? Kuuleva kuulosuojain on silloin oikea valinta. Radiokuulosuojaimet ovat suosittuja varsinkin silloin, kun täytyy työskennellä yksin pitkään jolloin voit kuunnella radiota työsuoritteen lomassa. Vaihtoehtoina on myös valita kuulosuojain bluetooth yhteydellä jonka saat kytkettyä vaivattomasti älypuhelimeesi, jolloin voit vastata tulevaan puheluun keskeyttämättä työsuoritettasi. Tutustu laajaan valikoimaamme, josta etenkin Peltor kuulosuojaimet ovat olleet suosittuja ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme jolloin löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan kuulosuojaimen.

Aktiivikuulosuojaimet metsästykseen

Suosittelemme metsästykseen sekä ammutaan aktiivikuulosuojaimia, sillä ne vaimentavat tehokkaasti kovia ja teräviä ääniä samalla vahvistaen hiljaisia. Metsästykseen soveltuvissa kuulosuojaimissa on vaihtoehtoina maastonvärisiä sekä huomiovärisiä malleja.