100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Köydet

Köysi on tärkeä työväline niin metsätöissä kuin muissakin työtehtävissä. Oikeanlaisen köyden valitseminen on avainasemassa, kun haluat suorittaa työsi turvallisesti ja tehokkaasti. Erityisesti metsätöissä käytettävien köysien tulee olla riittävän vahvoja ja kestäviä. Niitä on myös pystyttävä käsittelemään kosteissa ympäristöissä. Laadukas köysi takaa turvallisuutesi ja tekee työstäsi tehokkaampaa.

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Valitse köytesi oikein

Tarvitsetpa köyttä esimerkiksi kuorman kiinnittämiseen tai raskaiden esineiden vetämiseen, löytyy tarpeitasi vastaava köysi. Erityyppiset köydet tarjoavat eri murtolujuutta ja joustavuutta. 

Luonnonköydet, kuten sisal tai manila, sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, sillä ne tarjoavat erinomaista lujuutta ja kestävyyttä. Ne ovat usein myös edullisia, mutta voivat kuitenkin olla liian jäykkiä kaikkiin tarkoituksiin.

Synteettiset kuidut, kuten nailon ja polyesteri, ovat kestäviä ja tarjoavat erinomaisen lujuuden, mutta eivät välttämättä ole yhtä pitäviä kuin luonnonkuidut. Lisäksi on olemassa erityisiä kiipeilyyn suunniteltuja köysiä, joissa on yhdistetty sekä luonnollisia, että synteettisiä kuituja optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Oikeanlaisen köysityypin lisäksi, on sinun tärkeää valita oikean kokoinen ja pituinen köysi. Yleisesti paksummat köydet ovat voimakkaampia, kun taas ohuemmat köydet ovat joustavampia. Mieti myös köyden pituus tarkkaan, jotta se vastaa tarpeitasi. Köysiä käytettäessä turvallisuuden tulee aina olla etusijalla. Varmista siis, että valitset aina tehtävään sopivan köyden ja noudata valmistajan antamia ohjeita.

Muista köyden huolto

Riippumatta siitä mihin köyttä tarvitset, on köyttä hoidettava oikein, jotta se kestää pidempään ja pysyy turvallisena käytön ajan. Säilytä köysi paikassa, jossa se ei altistu suoralle auringonpaisteelle tai muille äärimmäisille lämpötiloille. Muista puhdistaa köysi joka käytön jälkeen ja tarkista se säännöllisesti kulumisen tai vaurioiden varalta. Älä käytä puhdistamiseen kovia kemikaaleja. Näin köysi pysyy vahvana ja luotettavana jopa vuosien raskaan käytön jälkeen.