100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Riistanhoito

Riistan ruokinta on tärkeä osa riistanhoitoa etenkin talvikuukausina, jolloin eläimillä on luonnossa vähemmän ravintoa tarjolla. Riistan ruokinta auttaa eläimiä selviämään kovista talviolosuhteista ja varmistaa samalla riistan hyvän ravitsemuksen ja terveyden ympäri vuoden. Tämä puolestaan edistää metsästystä ja riistan kestävää käyttöä.

Tuotteet 1-32 / 81

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Mitä ottaa huomioon riistanhoidossa?

Riistanhoidossa käytetään yleisesti erilaisia ruokintapeltoja ja ruokinta-automaatteja. Sen lisäksi, että ne tarjoavat eläimille tärkeää lisäravintoa, saat houkuteltua riistaeläimet haluamaasi paikkaan. Kun suunnittelet ruokintapellon rakentamista tai ruokinta-automaatin sijoittamista, ota huomioon seuraavat asiat:

  • Ruokintapaikan sijainti: Valitse ruokintapaikka, joka on suojaisa ja mahdollisimman turvallinen eläimille. Älä sijoita paikkaa lähelle asutusta tai vilkasta liikennettä. Varmista myös, että sijainti on laillinen ja, että paikallisista metsästyslaeista on huolehdittu.
  • Ruokinnan määrä: Ruoan määrä ja ruokinnan tiheys riippuu riistaeläimen lajista ja ympäristöolosuhteista. On tärkeää, että ruokinta tapahtuu tasaisesti ympäri vuoden.
  • Ruokinnan laatu: Käytä riistan ruokinnassa laadukasta rehua, joka sisältää riittävästi proteiinia, vitamiineja ja muita kivennäisaineita.