100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Naisten metsästystakit

Metsästyksessä sopiva vaatetus on merkittävä osa metsästysreissujen onnistumista. Metsästystakin tulee olla huomaamaton, äänetön ja mukava pitää päällä haastavissakin olosuhteissa. Verkkokaupastamme löydät naisten metsästystakkeja ja metsästysasuja.

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Naisten metsästystakki on täynnä ominaisuuksia

Metsästystakissa hengittävät kalvot kuten esimerkiksi Gore-Tex auttavat hien haihtumisessa ja kuivana pysymisessä reippaassakin menossa. Hengittävät kalvot suojaavat myös ulkoiselta kosteudelta ja sateelta.

Metsästäjän huomaamattomuus on tärkeää, kun tavoitteena on päästä lähelle riistaa. Useimmilla riistalajeilla on erittäin tarkka näkö ja havaitsevat erinomaisesti liikkeen. Ympäristöön sopivat maastokuviot naisten metsästystakissa häivyttävät metsästäjän maastoon. Äänettömyys on myös tärkeää, jotta riistaeläimet tai riistalinnut eivät kuule suojassa hiipivää metsästäjää. Metsästystakin kahisemattomat kankaat pitävät ylimääräiset äänet kurissa. Riittävä määrä taskuja auttaa tärkeiden tavaroiden säilyttämisessä. Säädettävä huppu on hyvä suoja hyönteisiä sekä tuulta vastaan.

Metsästystakeissa on hyvä olla myös riittävä palosuojaus, jotta nuotion äärellä lentävät kipinät ja lämpö eivät vahingoita kangasta. Metsästäessä talvella ja kylmissä olosuhteissa, kerrospukeutuminen mahdollistaa riittävän lämpötilan kropalle, jota voidaan säätää kuormituksen mukaisesti.