100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Myymälämme ovat suljettuna juhannuksena 21.-22.6.2024.

Lihamyllyt

Lihamylly valitaan sillä käsiteltävän lihatyypin ja tehontarpeen mukaan. Valikoimamme lihamyllyt soveltuvat kotikäyttöön tai metsästysseurojen ja ammattilaisten vaativampaan käyttöön. Osien kestävyys ja pestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, joten myllyt on useimmiten valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lisävarusteiksi lihamyllyyn voi hankkia erilaisia reikälevyjä, makkarantäyttösuppiloita ja esim. käyttöpedaalin.

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Sähkökäyttöiset lihamyllyt

Sähkökäyttöiset lihamyllyt palvelevat isoja lihamääriä käsitteleviä ammattilaisia. Tehokkaalla lihamyllyllä on vaivatonta käsitellä suurempiakin saaliseläimiä tai lihakarjaa. Lihamyllyä hankkivan onkin hyvä tarkistaa, jotta että laitteessa on riittävän tehokas moottori, jonka avulla vältytään lihamyllyn liiallisesta kuumenemisesta tai hyytymisestä isompien lihapalojen jauhamisessa. Lihamyllyn puhdistuksen helppous on myöskin käyttömukavuuteen vaikuttava seikka.

Lihamyllyjen käyttö

Lihamyllyllä valmistat herkullisia makkaroita ja lihapullia tai taatusti tuoretta jauhelihaa. Käyttämällä lihamyllyä olet tietoinen raaka-aineen alkuperästä. Myllyä voit kokeilla myös kalan valmistukseen. Ensin kala suikaleina läpi ja tarvittaessa toinen kierros massana.

Jos lihaa on jauhettu isompi määrä, se kannattaa vakumoida annospusseihin ja pakastaa mahdollisimman nopeasti. Lihan säilyvyys pakastimessa riippuu muun muassa sen rasvapitoisuudesta. Mitä rasvaisempaa liha on, sitä nopeammin se pilaantuu pakastimessakin. Lihan käsittelyssä on aina hyvä käyttää hygieenisiä kertakäyttökäsineitä.