100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Työasut

Nykyaikaiset materiaalit ja viimeistä huutoa olevat tekniset ratkaisut ovat muuttaneet metsurien vaatetusta ja turvatekniikkaa nopeasti viime vuosina. Metsurin vaatetuksessa käytetään materiaaleja, jotka joustavat, kestävät äärimmäistä kulutusta ja siirtävät kehon kosteutta ulospäin. Uudet materiaalit ovat myös kevyitä, minkä ansiosta varusteiden paino on pienentynyt. Metsurin turvavarusteita on tarjolla myös ISO20471 heijastimilla teiden ja kaupunkialueiden läheisyydessä tapahtuvaa työskentelyä varten. Passiivisten turvaratkaisujen lisäksi erilaiset kommunikaatiojärjestelmät parantavat työmaiden turvallisuutta aktiivisesti. Peltor tarjoaa ratkaisuja, joissa puhelimen langattoman yhdistämisen lisäksi, työporukka voi kommunikoida keskenään PMR-radiolla.

Tuotteet 1-32 / 156

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Suojaava ja toiminnallinen työasu ammattilaisille

Työasujen keskiössä on turvallisuus ja mukavuus. Asut on rakennettu käytännöllisyyden periaatteella, joka yhdistää tehokkaan suojauksen liikkumisen vapauteen. Työasujen tärkeimpiä piirteitä ovat:

  • Työasujen materiaalit on valittu kestämään teräviä esineitä, kuten oksia ja työkaluja. Vahvistetut alueet reisissä, polvissa ja käsivarsissa tarjoavat sinulle lisäsuojaa.
  • Hengittävät kankaat on suunniteltu vähentämään hikoilua.
  • Laadukkaat työvaatteet suojaavat sinua vaihtelevilta sääolosuhteilta, kuten tuulelta ja sateelta.
  • Työasujen suunnitellussa on otettu huomioon liikkumisen vapaus ja käytännöllisyys. Asuista löytyy taskuja ja kiinnityskohtia työkaluille ja muille varusteille, jotta ne on aina helposti saatavillasi.
  • Heijastavat yksityiskohdat ja huomiota herättävät värit parantavat näkyvyyttäsi alueilla, joissa on liikennettä.
  • Työasut on suunniteltu tarjoamaan sinulle vapautta liikkumiseen. Tämä mahdollistaa sinulle tehokkaan työskentelyn erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa.