100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Heittopussit- ja narut

Heittopussit- ja narut ovat käytännöllisiä työkaluja metsätöissä, kun työskentelet korkealla puussa ja haluat välttää turhia nousuja ja laskuja. Käytä heittopusseja- ja naruja esimerkiksi puunkorjuuseen, puun kaatamiseen, puun nostamiseen tai työvälineiden ja materiaalien kuljettamiseen.

17 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Näin käytät heittopusseja- ja naruja

Heittopussit ovat kevyitä ja helppoja käsitellä. Niitä käytetään yleisesti puunkorjuussa. Voit siirtää niiden avulla työkaluja, varusteita tai pienempiä puunrunkoja ja oksia. Heittopussit on valmistettu kestävästä materiaalista, jossa on vahvistettu pohja ja vahvat kahvat. Laita tavara tai materiaali pussiin ja heitä se tarkasti haluttuun kohteeseen. Voit myös käyttää heittopussia kiinnittääksesi esimerkiksi köyden puuhun, jolloin narua voidaan käyttää puun kaatamiseen, nostamiseen tai kuljettamiseen.

Heittopussien käyttö vaatii taitoa ja harjoitusta, jotta saat ne osumaan haluttuun kohteeseen tarkasti ja turvallisesti. Onkin tärkeää varmistaa, että heittopussit ovat riittävän kestäviä. Muista myös tarkistaa ne säännöllisesti mahdollisten vaurioiden varalta.

Heittopussien lisäksi metsätöissä käytetään erilaisia naruja ja köysiä. Niitä käytetään esimerkiksi tavaroiden tai työkalujen siirtämiseen ylös tai alas puusta. Heittonarujen avulla voit tehdä myös jatkuvia vetoja muun muassa puun kaatamista varten. Heittonarut ovat yleensä valmistettu kestävistä ja vahvoista materiaaleista, kuten nylonista, polyesteristä tai polypropeenista. Löydät niitä eri paksuisina ja pituisina, joten voit aina valita oikeanlaisen köyden käyttötarkoituksesi mukaan.

Muista, että metsätöissä on tärkeää käyttää oikeanlaisia ja riittävän vahvoja heittopusseja, naruja ja köysiä varmistaaksesi turvallisuutesi. Noudata myös asianmukaisia turvallisuuskäytäntöjä ja muita metsätöihin liittyviä ohjeita.