100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Keitä me olemme

Luotettavaa metsäalan kauppaa jo vuodesta 1918

Uittokalusto Oy perustettiin vuonna 1918. Sen aikaisen yhtiöjärjestyksen mukaan tarkoituksena oli "harjoittaa puutavaran uitossa tarvittavien koneiden, tarpeiden, työkalujen ja raaka-aineiden sekä metsätyökalujen ja metsänhoidollisten koneiden kauppaa". Vaikka yrityksemme nimi viittaa vahvasti uittoon, olemme nykyään jotain aivan muuta.

Innovatiivinen yritys

Nyt jo yli 100-vuotias Uittokalusto Oy kuuluu Grube KG Forstgerätestelle-konserniin. Uittokalusto on keskittynyt laaja-alaisesti metsänviljely-, metsästys-, puutarha-, retkeily-, bioenergia- ja teollisuustarvikkeisiin. Olemme lisänneet tuotteita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti sekä laajentaneet tuotevalikoimaamme ajan hengessä. Sen myötä valikoimassamme on esimerkiksi koneyrittäjille tarjottavia harvesterituotteita ja vapaa-ajan tuotteissamme metsästykseen liittyviä kestäviä ja laadukkaita asusteita.

Monipuolinen tuotevalikoima

Kauttamme ovat tarjolla myös Grube KG:n (www.grube.de) ja ruotsalaisen sisaryrityksemme SKOGMA Skogsmateriel Nordforest AB:n (www.skogma.se) valikoimat käytössänne!

Allaolevasta linkistä löydät tietoja Grube-konsernista
www.grube.eu/fi/

Yhteystiedot
Uittokalusto Oy
Taitajantie 2, 57210 Savonlinna
Puhelin: 015 555 0402
Sähköposti: shop@uittokalusto.fi

Sähköpostimme on muotoa: etunimi.sukunimi@uittokalusto.fi