100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Otamme varastolla käyttöön uutta varastojärjestelmää. Käyttöönotto aiheuttaa valitettavasti hieman viiveitä toimituksimme tällä hetkellä.

Keitä me olemme

Luotettavaa metsäalan kauppaa jo vuodesta 1918

Uittokalusto Oy perustettiin vuonna 1918. Sen aikaisen yhtiöjärjestyksen mukaan tarkoituksena oli "harjoittaa puutavaran uitossa tarvittavien koneiden, tarpeiden, työkalujen ja raaka-aineiden sekä metsätyökalujen ja metsänhoidollisten koneiden kauppaa". Vaikka yrityksemme nimi viittaa vahvasti uittoon, olemme nykyään jotain aivan muuta.

Innovatiivinen yritys

Kohta jo 100-vuotinen Uittokalusto Oy kuuluu Grube KG Forstgerätestelle-konserniin. Uittokalusto on keskittynyt laaja-alaisesti metsänviljely-, bioenergia- ja teollisuustarvikkeisiin. Olemme lisänneet tuotteita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti sekä laajentaneet tuotevalikoimaamme ajan hengessä. Sen myötä valikoimassamme on esimerkiksi koneyrittäjille tarjottavia harvesterituotteita ja vapaa-ajan tuotteissamme metsästykseen liittyviä kestäviä ja laadukkaita asusteita.

Monipuolinen tuotevalikoima

Kauttamme ovat tarjolla myös Grube KG:n (www.grube.de) ja ruotsalaisen sisaryrityksemme SKOGMA Skogsmateriel Nordforest AB:n (www.skogma.se) valikoimat käytössänne!

Allaolevasta linkistä löydät tietoja Grube-konsernista
www.grube.eu/fi/

Yhteystiedot

Uittokalusto Oy
Taitajantie 2, 57210 Savonlinna
Puhelin: 015 555 0402
Sähköposti: shop@uittokalusto.fi

Sähköpostimme on muotoa: etunimi.sukunimi@uittokalusto.fi

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.