100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Puupassit

Puupassi on metsästysvaruste, yleensä kevyt ja helposti liikuteltava standi tikkailla tai ilman. Puupassi auttaa metsästäjää piiloutumaan ja saamaan paremman näköalan sekä laukaisupaikan metsästystilanteisiinsa. Puupassia voidaan käyttää metsästämiseen istumalla tai seisomalla, riippuen metsästäjän mieltymyksistä ja ympäristön olosuhteista.

27 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Puupassin käyttö jousimetsästyksessä

Puupassissa on tyypillisesti seisomataso, istuinosa sekä tarvittavat turvavälineet, kuten valjaat tai kaiteet. Puupassit voivat olla tikkailla varustettuja, joissa tikkaita pitkin noustaan sopivaan korkeuteen. Vaihtoehtoina on myös runkoon kiinnitettäviä puupasseja sekä myös kiipeäviä puupassi malleja, joilla erillisillä istuin ja seisontatasoilla voidaan kiivetä puunrunkoa pitkin ylös haluttuun korkeuteen.

On tärkeää tarkistaa paikalliset metsästysmääräykset ja -säännöt ennen puupassin käyttöä metsästystilanteissa. Puupassin käyttö voi olla sallittua joillakin alueilla, kun taas toisissa paikoissa se voi olla kiellettyä. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että puupassi asetetaan turvallisesti valmistajan ohjeita noudattaen ja että metsästäjä käyttää asianmukaisia suojavarusteita.