100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Metallinpaljastimet

Metallinpaljastimia käyttävät sekä harrastajat että ammattilaiset. Ammattilaiskäytössä metallinpaljastimen toiminnoilta vaaditaan enemmän, mutta myös harrastuskäyttöön löytyy hintaluokaltaan ja toiminnoiltaan sopivia malleja.

Etsitpä sitten aarteita tai haluat varmistaa, vaikka työskentelyn turvallisuutta, valitse metallinpaljastin esim. herkkyyden ja etsintätilojen, painon, vesitiiviyden tai lisävarustevalikoiman mukaan.

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Metallinpaljastimen toimintaperiaate

Metallinpaljastimessa on yleensä ohjausyksikkö ja siihen kiinnitetty antenni lähettävät sähkömagneettista kenttää maanpinnan alle. Kun metalliesine osuu antennin läheisyyteen, se heijastaa sähkömagneettista kenttää takaisin metallinpaljastimeen, joka antaa merkin esineen löytymisestä. Kuulokkeet auttavat erottamaan herkimmätkin äänimerkit.

Vaativaan käyttöön suunnitelluissa metallinilmaisimissa on edistynyttä tekniikkaa erottamaan erilaiset metallit toisistaan kahden indikaattoriskaalan avulla ja kehittyneitä äänitoimintoja kertomaan, millainen löytö on havaittu. Erilaiset maaperät asettavat myös vaatimuksia metallinpaljastimen ominaisuuksille.