100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Turvakengät

Turvakengät on suunniteltu ammattikäyttöön parantamaan työturvallisuutta ja siksi niissä on erityisiä ominaisuuksia, esimerkiksi pitävä pohja, varvassuoja tai naulaanastumissuoja. Vaikka turvakengät ovat tukevarakenteiset, ne voivat olla myös ergonomiset ja mukavat käyttää. Samat ominaisuudet ovat omiaan myös metsäkäytössä, jossa hankalissakin maastoissa liikkuessa, moottorisahaa käyttäessä tai riistankäsittelytöissä turvallisuus ja käyttömukavuus kannattaa ottaa huomioon.

Valikoimassamme on matalavartisia ja korkeavartisia turvakenkiä ja viiltosuojakenkiä eri turvaluokituksilla. Myös materiaaleista löytyy vaihtoehtoja nahasta mikrokuituun. Ympärivuotista käyttöä varten kengissä on mm. Gore-Tex-kalvo ja lämpövuori pitämään jalat kuivina ja lämpiminä. Tutustu turvakenkien eri vaihtoehtoihin tunnetuilta merkeiltä, kuten Haix, Meindl ja Sievi.

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Turvakengät metsätöihin ja metsästykseen

Metsäkäytössä jalkoihin kohdistuva rasitus ja tapaturmariskit ovat lähinnä terävän esineen päälle astuminen, painavan tai terävän esineen putoaminen jalkaterälle, puukon tai sahanterän viilto tai nyrjähdykset. Valitse turvakenkä käyttötarkoituksen mukaan ja kiinnitä huomiota mm. kengän suojaluokitukseen. Suojaluokitus kertoo, millaisia turvaominaisuuksia mallista löytyy (kuvioitu pohja, vedenpitävyys, varvassuoja/turvakärki, pohjan puhkomisvastus jne.). Viiltosuojausluokan korkein taso on 3.

Käyttömukavuutta ja ergonomiaa lisäävät iskunvaimennus, hengittävä materiaali ja ilmanvaihtokanavat/reiät rakenteessa, anatomisesti oikein muotoiltu varsi ja toimiva nyöritys, irrotettava pohjallinen sekä yleisesti kengän paino. 

Turvakengän hintaluokasta voi jo hyvin päätellä, kuinka monipuolisesta ja laadukkaasta mallista on kyse. Hintaluokaltaan korkeampi turvakenkä voi maksaa itsensä helposti ja moninkertaisesti takaisin turvallisuutensa, käyttöikänsä ja käyttömukavuutensa kautta. Ominaisuuksia vertailemalla löydät juuri oikeanlaiset turvakengät omaan tarpeeseesi.