100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Valmiit nuolet

Verkkokaupastamme löydät jousimetsästykseen ja tauluammuntaan soveltuvat valmiit laadukkaat hiilikuituiset nuolet. Metsästysnuolten tulee olla teräviä ja kestäviä, jotta ne lentävät tarkasti ja ovat tehokkaita saaliin tappamisessa. Tauluammunnassa nuolien tulee lentää mahdollisimman vakaasti ja suoraan. Nuolten tulee olla myös erittäin tasalaatuisia, jotta lentorata on mahdollisimman identtinen.  Olitpa sitten aloittelija tai kokenut jousiampuja, meiltä löydät täydelliset nuolet jousipyssyysi. Mikäli olet epävarma oikeasta mallista, pyydä apua asiantuntijoiltamme!

HUOM! Mittaan katkaistut nuolet ovat mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita, joten tästä syystä niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei niissä ilmene valmistusvirhettä! Olethan siis tarkkana antamasi nuolen pituudesta!

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Sopivan nuolen valinta jousipyssyysi

Nuolia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä.

Nuolenkärjen tyyppi on tärkeä, sillä se määrittää, kuinka suuri tunkeutumisvoima nuolella on ammuttaessa. Saatavilla on erilaisia nuolenkärkiä, kuten leikkaavia terillä varustettuja metsästyskärkiä ja teräviä luotimaisia taulukärkiä maalitauluharjoitteluun.

Lyhyemmät nuolet tarjoavat enemmän tarkkuutta mutta vähemmän nopeutta kuin pidemmät nuolet. On parasta valita nuoli, joka sopii vetopituuteesi ja ampumistyyliisi, jotta saat jousesi ja nuoliasetelmasi mahdollisimman tehokkaiksi.

Painavammat nuolet lentävät yleensä suorempaan suuntaan kuin kevyemmät, mutta ne vaativat ampujalta enemmän energiaa, jotta ne voidaan ampua tarkasti pitkille etäisyyksille. Kevyemmät nuolet voidaan toisaalta ampua nopeammin vähemmällä vaivalla, mutta ne eivät välttämättä lennä yhtä suoraan kuin raskaammat nuolet pitkillä matkoilla.