100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Etäisyysmittarit

Optinen etäisyysmittari on laite, joka mittaa etäisyyttä kahden pisteen välillä hyvinkin tarkasti jopa 2 kilometrin etäisyydelle.  Olitpa sitten metsästämässä, ampumassa tai vain yrittämässä saada täydellisen valokuvan, etäisyysmittari voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Arvokkaammissa malleissa optinen kuvanlaatu ja reunaterävyys on parempi kuin edullisimmissa malleissa.

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Etäisyysmittarin hankinta

Etäisyysmittarit ovat monikäyttöisiä työ sekä harrastuskäytössä. Niitä voidaan käyttää rakennustyömaalla, golfin peluussa, metsästyksessä, ampumaharrastuksissa, valokuvauksessa tai vaikkapa välimatkojen arvioimiseen vieraassa maastossa.

Etäisyysmittarit toimivat yleensä lasersäteilyn tai ultraviolettivalon avulla. Ne lähettävät säteilyn kohteeseen ja mittaavat sen kestoa, jonka perusteella ne kykenevät laskemaan tarkasti etäisyyden. Etäisyysmittareita on saatavilla monenlaisia eri malleja, ja niiden tarkkuus ja toimintaetäisyys vaihtelevat mallin mukaan.

Etäisyysmittareiden käyttö on helppoa ja intuitiivista. Niitä on tärkeää käyttää ja säilyttää asianmukaisesti, jotta ne pysyvät toimintakuntoisina mahdollisimman pitkään.