100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Putoamissuojaimet

Putoamissuojaimet ovat tärkeitä työturvallisuusvälineitä työtehtävissä, jossa työskennellään korkealla. Tyypillisesti putoamissuojaimia käytetään rakennustyömailla, teollisuuslaitoksissa, kunnossa- ja puhtaanapito töissä sekä metsäalan työtehtävissä. Putoamisvaarallisissa töissä on käytettävä putoamissuojaimia. Verkkokaupastamme löydät hyvän valikoiman standardien mukaisia hyväksyttyjä putoamissuojia.

Tuotteet 1-32 / 60

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Putoamissuojaimia on erilaisia ja ne tulee valita työn vaatimusten mukaan

Vapaan putoamisen riskinä olevissa työtehtävissä käytetään kokovaljasta, jossa on mukana vaimennin kiinteästi asennettuna tai erillisenä varusteena. Vaimennin pehmentää pysäytyksessä syntyvän vaarallisen nykäyksen.

Työtehtävissä, jossa joudutaan nojautumaan, käytetään selkänojallista tukivyötä. Tukivyössä on vähintään kaksi köyden kiinnitintä ja enintään 2 metrin pituinen tukiköysi tai hihna.

Verkkokaupastamme löydät suojainjärjestelmän osia kuten liitosköydet, kiipeilyköydet, nauhalenkit, karbiinit, kelautuvat tarraimet, liukutarraimet, rintavaljaat, kokovaljaat, laskeutumislaitteet ja plokipyörät.