100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Norwood tukkivannesahat

Norwood tukkivannesahat

Sijoittaessasi Norwoodin tukkivannesahoihin voit olla varma niiden korkeasta laadusta ja alkuperästä. Norwoodin tukkivannesahat on suunniteltu sahaamaan tuhansia, jopa miljoonia lautoja päivittäisessä käytössä. Erittäin pitkälle koulutetut ja taitavat ammattilaiset ovat valmistaneet jokaisen Norwood tukkivannesahan kaikki osat ensiluokkaisesta teräksestä, käyttäen huippuluokan valmistus- ja koneistustekniikoita. Muut kilpailevat yritykset voivat sanoa samaa, perusteettomasti – Monet kilpailijat ainoastaan pakkaavat tukkivannesahat Kiinassa tai Puolassa valmistetuista osista.

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Siirrettäviä tukkivannesahoja jo yli 25 vuotta

Norwood on valmistanut siirrettäviä tukkivannesahoja 25 vuoden ajan. Yli 35 000 tukkivannesahaa on kovassa käytössä yli 100 eri maassa, joten tiedämme niiden olevan luotettavia. Uskomme ensiluokkaisiin materiaaleihin ja valmistustekniikoihin. Norwoodin tukkivannesahat on esimerkiksi suojattu teollisen luokan jauhepinnoitteella (ei märkämaalilla, joka halkeilee, naarmuuntuu ja ruostuu nopeasti). Jauhepinnoite voi maksaa huomattavasti enemmän, mutta se on sen arvoinen – tukkivannesahasi on sijoitus, jonka tulee kestää.

Tukkivannesahojen on oltava kestäviä – Niillä käsitellään raskaita tukkeja ja sahataan tarkkaa puutavaraa vaativissa olosuhteissa. Kun puut on kaadettu, tarvitset vaatimuksia vastaavan tukkivannesahan. 

Miksi valita Norwood tukkivannesaha?

Innovaatio, Laatu ja Rehellisyys

Kaikki Norwoodin tukkivannesahat on valmistettu Yhdysvalloissa ja Kanadassa – niitä ei valmisteta Kiinassa tai Puolassa.
Onko sillä merkitystä? – Todellakin… ero on suuri.

Haluat tukkivannesahan, joka on tuottava, tarkka, luotettava, monikäyttöinen, joustava, kestävä ja helppokäyttöinen… sekä edullinen. Norwoodin tukkivannesahat suunnitellaan ja valmistetaan tämän periaatteen pohjalta!