100% tyytyväisyystakuu   14 vrk ilmainen palautus / vaihto

Vaivatonta ostamista   Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Nopea asiakaspalvelu   Arkisin klo 8-16

Toimitustavat

Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden hinnat löytyvät tilausta tehdessä "kassa" sivulta. Toimitamme päivittäin Savonlinnan päävarastosta ja Tampereen myymälästä satoja lähetyksiä Postin ja Matkahuollon toimitustavoilla. Kaikki lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin ja Matkahuollon seurantanumeroilla asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan tilauksensa sijainnin.

Ilmoitamme automaattisesti Postin ja Matkahuollon seurantakoodin tekstiviestillä ja tai sähköpostilla kun tilaus on meiltä lähetetty.

Huomioithan

  • Posti säilyttää noutoa tai toimitusta odottavia lähetyksiä seitsemän vuorokautta.
  • Saat tekstiviestin ja sähköpostin kun tilaus on lähetetty.

Toimitustavat

Matkahuolto Bussipaketti

Matkahuollon omista ja asiamiespisteistä noudettavat paketit

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon omiin tai asiamiespisteisiin ja on noudettavissa pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Matkahuollon lähetysten seuranta »

Lue lisää Matkahuollon pakettipisteestä ja pakettiautomaatista »

Matkahuolto Lähellä-paketti

 

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana,isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin.Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa

Matkahuollon lähetysten seuranta »

Lue lisää Matkahuollon pakettipisteestä ja pakettiautomaatista »

Matkahuolto Jakopaketti

Tilaus toimitetaan tilaajalle lähetyksestä seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä

Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti 1 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä.

Matkahuollon lähetysten seuranta »

Posti Noutopaketti ja SmartPost

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin tai SmartPost pakettiautomaattiin

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin tai SmartPost pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä.

Postin lähetysten seuranta »

Lue lisää Postin pakettiautomaatista »

Posti Express

Tilaus toimitetaan tilaajalle lähetyksestä seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä

Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti pääsääntöisesti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä klo 8 – 16 välillä. Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu viedään paketti lähimpään Postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai seurantakoodia vastaan. Lähetystä säilytetään Postissa seitsemän päivää sen saapumisesta, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Postin lähetysten seuranta »

Posti Rahti

Tilaus toimitetaan tilaajalle pääsääntöisesti lähetyksestä seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä

Posti Rahti soveltuu raskaamman tavaran kuljettamiseen kollista koko kuormaan – kuljetusdokumenttina on rahtikirja ja kuljetusalustana on lava.

Nouto myymälästä

Tilaus noudettavissa Savonlinnan tai Tampereen myymälästä

Tilaus toimitetaan Savonlinnan tai Tampereen myymälään ja on noudettavissa pääsääntöisesti samana päivänä tilauksesta, riippuen onko kyseisen myymälän varastosaldossa vapaana kyseistä tilattua tuotetta.

 

Copyright © 2018-2099 Uittokalusto Oy. All rights reserved.