100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Kiipeilyköydet

Kiipeilyköysiä käytetään nimensä mukaisesti kiipeilyyn ja työskentelyyn korkeissa olosuhteissa. Ne ovat kestäviä köysiä ja niissä on usein erilaisia turvallisuusominaisuuksia, kuten nykäisyvaimennus ja päätynauhat, jotka minimoivat putoamisvaaran. Kiipeilyköydet ovat usein myös joustavia ja niissä erilaisia kiristysmekanismeja, jotka auttavat säätämään köyden jännitystä.

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Näin käytät kiipeilyköysiä

Kiipeilyköydet valmistetaan yleensä kestävistä ja luotettavista materiaaleista, ja ne ovat suunniteltu kestämään suurta vetolujuutta ja hankausta. Löydät kiipeilyköysiä eri paksuuksina ja lujuuksina. Oikean köyden valinta riippuu työn vaatimuksista ja käyttäjän painosta.

Kiipeilyköydet voivat olla yksinkertaisia köysiä tai dynaamisia köysiä. Yksinkertaiset köydet ovat peruskiipeilyköysiä. Dynaamiset köydet ovat taas joustavia ja tarkoitettu vaimentamaan mahdollisia pudotuksia ja iskuja. Voit myös löytää kiipeilyköysistä merkintöjä, kuten keskipistemerkintöjä, jotka helpottavat köysien käyttöä ja mittaamista.

Muista aina varmistaa, että köysi on kiinnitetty oikein, ja että olet varustettu asianmukaisesti turvavaljailla ja muilla turvavarusteilla. Köyden kunnon tarkistaminen ennen käyttöä on tärkeää, ja vaurioitunut tai kulunut köysi tulee vaihtaa uuteen. Säilytä köydet asianmukaisesti kuivassa ja suojattuna suoralta auringonvalolta ja kemikaaleilta.