100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin ma-pe aina aamusta, iltamyöhään klo 8-21!

Teräketjun teroitus

Moottorisahojen ja muiden teräleikkureiden terien säännöllinen teroitus on osa huoltoa ja kunnossapitoa, jotta työskentelysi on tehokasta. Teroituslaite säästää aikaa, rahaa ja vaivaa, koska se teroittaa tylsyneet ja vaurioituneet ketjut nopeasti ja turvallisesti. Saatavilla on myös teroitustelineitä ja niiden lisäosia ja varaosia sekä viiloja käsityönä tehtävään teroitukseen.

Ketjun teroitinlaitteet on suunniteltu kaikenlaisten ketjujen teroittamiseen tavallisista sahanteristä kovametalliteräisiin ketjuihin. Teroittamisen turvallisuutta lisäävät esim. tukeva kiinnitys ruuvipenkkiin ja kohdevalo.

Jos luotat käsityönä tehtävään teroitukseen, valikoimassamme on siihen tarkoitukseen laadukkaita viiloja ja niille viilanohjaimia.

Valitse omasi ja laita laitteesi teräkuntoon!

26 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Ketjujen teroitinlaitteet eri käyttötilanteisiin

Ketjun teroitinlaitteet on suunniteltu kaikenlaisten ketjujen teroittamiseen tavallisista sahanteristä kovametalliteräisiin ketjuihin. Säädettävien kulmien avulla terän kulmaa voi säätää optimaalisen leikkaustehon saavuttamiseksi ja nopeussäädöllä valitset oikean nopeuden tiettyyn työhön. Lisämukavuutta ja turvallisuutta tuo led-valo, jotta näet hämärämmissäkin olosuhteissa tarkalleen, mitä olet tekemässä. Valitse käyttöösi sopiva ruuvipenkkiin kiinnitettävä tai kätevästi mukana kannettava malli.

Muista turvallisuus

Huomioi aina turvallisuus teräketjuja teroittaessasi. Käytä suojakäsineitä ja silmäsuojaimia sekä muita valmistajan suosittelemia turvavarusteita. Muista myös lukea kaikki ohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä tarkasti, jotta voit varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja välttää mahdolliset onnettomuudet tai loukkaantumiset.