100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Myymälämme ovat suljettuna juhannuksena 21.-22.6.2024.

Nostokoukut ja pokarat

Nostokoukkuja ja pokaria käytetään raskaiden esineiden nostamiseen ja siirtämiseen. Niitä käytetään erityisesti metsätöissä, joissa suuria kantoja, pölkkyjä tai muita painavia esineitä on siirrettävä tai lastattava kuljetusvälineisiin. Nostokoukkuja voidaan käyttää esimerkiksi hakkuukoneissa tai metsätraktoreissa puiden siirtelyssä. 

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Nostokoukkujen ja pokarien käyttö

Nostokoukut ovat vahvoja ja kestäviä koukkuja, joita käytetään esineiden kiinnittämiseen ja nostamiseen nostolaitteiden, kuten nosturien ja vinssien avulla. Nostokoukut on suunniteltu kestämään suuria painoja ja niissä on yleensä turvalukitusjärjestelmä, joka estää esineen irtoamisen nostamisen aikana.

Pokara on pystyyn asennettava tai maahan iskettävä tuki, joka toimii nostotuen ja vakauttajan roolissa. Siinä on leveä pohja tai koukku, joka tarjoaa tuen ja pitävän otteen maahan. Pokarat asetetaan yleensä pystysuoraan raskaan esineen viereen tai alle, jotta se pysyy tukevasti paikallaan nostettaessa. Pokaroita voidaan myös käyttää tukemaan tai vakauttamaan esineitä kuljetuksen aikana.

Nostotöissä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja käyttää oikeanlaisia nostokoukkuja ja pokaroita. Varmista aina ennen nostoa, että työkalut ovat kunnossa ja kestävät suurta kuormitusta. Muista käyttää asianmukaisia suojavarusteita ja noudata nostotyöskentelyyn liittyviä turvallisuusohjeita.