100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Väliasut

Väliasut tarjoavat työ- ja metsästysvaatteiden alla lisälämpöä, mukavuutta ja suojaa. Väliasuja voit käyttää myös vaihtoehtoisesti eri vuodenaikoihin soveltuvina vaatteina työasusi kanssa. On tärkeää valita juuri oikeanlaiset väliasut työolosuhteisiin sopiviksi, sillä vaatteiden tuoma mukavuus ja turvallisuus ovat keskeisiä tekijöitä tuottavassa ja hyvinvoivassa työympäristössä.

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Väliasujen hyödyt

Väliasut tarjoavat lukuisia hyötyjä työskentelyyn, erityisesti vaihteleviin sääolosuhteisiin. Hyötyjä ovat muun muassa:

  • Ne auttavat pitämään kehosi lämpimänä ja estävät liiallisen lämmön haihtumisen.
  • Monet väliasut on valmistettu hengittävästä ja kosteutta siirtävistä materiaaleista. Tämä auttaa vähentämään epämukavuutta ja estää liiallisen kosteuden kertymisen iholle.
  • Kerrostettavat väliasut tarjoavat sinulle joustavuutta sääolosuhteiden muuttuessa. Voit lisätä tai poistaa kerroksia tarpeidesi mukaan.
  • Joissakin tapauksissa väliasut tarjoavat ylimääräistä suojaa. Esimerkiksi palosuojatut tai lämpöä eristävät väliasut auttavat sinua suojautuman mahdollisilta riskeiltä tai vaaroilta.
  • Hyvin valitut ja sopivat väliasut tarjoavat mukavuutta työpäivän aikana. Kun väliasu on joustava, kevyt ja mukava käyttää, parantaa se samalla liikkuvuuttasi ja yleistä työmukavuutta.
  • Väliasut voivat toimia osana työturvallisuutta suojaten sinua eri työskentelyolosuhteissa. Väliasut voivat tarjota sinulle lisäkierroksen suojaa vammoilta, sääolosuhteilta tai muilta työympäristön riskeiltä.