100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Jousimetsästys

Jousimetsästys on hieno tapa haastaa itsesi ja kokea luonto ainutlaatuisella tavalla. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut metsästäjä, jousimetsästys voi tarjota seikkailua ja unohtumattomia elämyksiä. Oikeilla varusteilla ja valmistautumisella jousimetsästys on turvallinen ja kestävä metsästyksen muoto.

Tuotteet 1-32 / 566

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Kestävää metsästystä jousella

Jousimetsästys on perinteikäs ja kestävä tapa metsästää, ja se sopii erityisesti metsästäjille, jotka haluavat olla läheisessä yhteydessä luontoon ja eläimiin. Jousimetsästys on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto ja hiljaisempi kuin esimerkiksi haulikkoammunta.

Metsästyksen onnistuminen edellyttää riittävää säännöllistä harjoittelua sekä kärsivällisyyttä, jotta riistatilanteissa kykenee pääsemään riittävän lähelle kohdetta. Sopivan tilanteen tullen täytyy pystyä ampumaan nuoli nopeasti, hiljaa ja tarkasti. Jousimetsästys on onnistuessaan erittäin palkitsevaa!

Jousimetsästyksessä on tärkeää noudattaa metsästyslakia ja -sääntöjä sekä huolehtia turvallisuudesta. On myös tärkeää valita jousi sekä varusteet omiin käyttötarkoituksiin sopiviksi, ja huolehtia niiden huollosta asianmukaisesti.