100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Metsästyskoirat

Metsästyskoirien tarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi varustaaksesi koirasi metsästystä varten. Tuotteemme on erityisesti tarkoitettu metsästyskoirien käyttöön ja ne on suunniteltu koirasi mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Oikein valitut tarvikkeet suojaavat koiraasi erilaisilta vaaroilta ja varmistavat, että koirasi voi suorittaa tehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotteet 1-32 / 36

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Metsästyskoiran tarvikkeiden valinta

Metsästyskoiran tarvikkeiden valintaan vaikuttaa metsästyskoiran koko, ikä ja käyttötarkoitus. Asianmukaiset tarvikkeet ja niiden käyttö on tärkeää koirasi turvallisuuden ja hyvinvoinnin kannalta. Ne suojaavat koiraasi erilaisilta vaaroilta ja varmistavat, että koirasi voi suorittaa tehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Onkin tärkeää valita metsästyskoirasi tarvikkeet huolellisesti ja varmistaa, että ne sopivat myös omiin tarpeisiisi ja käyttötarkoituksiisi.

Erilaiset liivit suojaavat koiraasi muun muassa piikeiltä ja muilta vaaroilta pitäen koirasi samalla lämpimänä kylmemmissäkin lämpötiloissa. Liivien kevyt materiaali takaa sen, että liivit eivät paina koiraasi, mutta antavat silti runsaasti suojaa. Monissa liivimalleissa on myös heijastinnauhat, jotka lisäävät koirasi näkyvyyttä hämärissä olosuhteissa tai yöjahdeilla.

Metsästyskoiran olennaisin varuste on varmasti koiratutka. Koiratutkan avulla näet koirasi ja oman sijaintisi. Lisäksi voit seurata koirasi nopeutta, kuljettua reittiä, haukkutiheyttä ja seisontaa. Laajasta koiratutkavalikoimastamme löydät juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivan tutkan ja muut lisävarusteet.

Riippumatta siitä, minkälainen metsästysretki sinulla ja koirallasi on edessä, varmista, että koirasi on varustettu oikein. Tuotevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan kaulapannoista hihnoihin, tutkiin, pilleihin ja liiveihin.