100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Kaatokiilat

Kaatokiila on hyödyllinen työkalu, jota käytetään metsätöissä puiden kaatamiseen ja niiden ohjaamiseen haluttuun suuntaan. Se on nimensä mukaisesti kiilamainen työkalu, joka asetetaan puun kaadon suunnassa olevaan sahausleikkaukseen. Kaatokiila on myös tärkeä työkalu turvallisuuden kannalta, sillä se auttaa hallitsemaan puun kaatamista haluttuun suuntaan ja estää takaisinpotkua.

25 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Näin käytät kaatokiiloja

Kaatokiiloja on saatavilla lukuisia erilaisia malleja. Käytä suurempia ja tehokkaampia malleja suurten puiden kaatamiseen, pienempiä ja kevyempiä taas pienempien puiden kaatamiseen. Käyttäessäsi kaatokiilaa, muista huolehtia kiilan huollosta ja asianmukaisesta varastoinnista, jotta se pysyy toimintakuntoisena pitkän. Noudata myös turvallisuusohjeita ja käytä kiilaa oikein, sillä väärinkäytettynä se voi aiheuttaa vaaratilanteen.

Kaatokiilat valmistetaan kovasta ja kestävästä materiaalista. Ne on muotoiltu kiilamaisiksi, joilla on loivasti kalteva pinta ja terävä kärki. Tällainen muoto auttaa kiilan uppoamista puun sahausleikkaukseen ja voit ohjata kaatumissuuntaa. Kaatokiilat asetetaan yleensä puun sahausleikkaukseen, kun puuta aletaan kaataa. Kiila auttaa avaamaan sahausleikkausta ja lisäämään painetta puun kaatumisen suuntaan.

Kaatokiiloja on eri kokoja ja muotoja, jotka sopivat erilaisiin puukokoihin ja puunkaadon tarpeisiin. Ne vaihtelevat yleensä pituudeltaan ja leveydeltään. Suuremmat kaatokiilat tarjoavat enemmän painetta ja voimaa, kun taas pienemmät kaatokiilat ovat kätevämpiä ja kevyempiä kuljettaa metsässä.