100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Katselukiikarit

Kiikarit ovat ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia lintujen tai luonnon tarkkailusta. Kiikareiden avulla avarrat näkökenttääsi retkeillessäsi, päästen kohteita lähemmäksi ja pystyt tarkkailemaan luonnon yksityiskohtia. Metsästyksessä taas kykenet tunnistamaan lajeja ja arvioimaan hyviä etenemisen suuntia. Optisten linssien ja suurennusominaisuuksien ansiosta kiikarit auttavat sinua näkemään kaukana olevat kohteet helposti.

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Kiikarien valinta

Kiikarien valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä. Suuremmat kiikarit tarjoavat yleensä isomman suurennoksen, enemmän valovoimaa ja laajemman näkökentän, mutta ne ovat myös raskaampia ja hankalampia kuljettaa mukana. Jos siirrettävyys on tärkeää, pienemmät kiikarit voivat olla parempi vaihtoehto.

Isommilla suurennoksilla varustetuissa kiikareissa katselijat näkevät etäällä olevat kohteet tarkemmin, mutta se voi myös heikentää kuvanlaatua liian suuren suurennuksen aiheuttamien optisten poikkeamien vuoksi.

Objektiivin halkaisija vaikuttaa siihen, kuinka paljon valoa pääsee optiikkaan vaikuttaen siten kuvan kirkkauteen ja selkeyteen etenkin hämärissä olosuhteissa. Suuremmat objektiivit toimivat yleensä paremmin heikossa valaistuksessa, mutta ne lisäävät myös kiikarin kokonaispainoa ja kokoa.

Hinta on monille tärkeä tekijä ostoa tehtäessä; Vaikka arvokkaammat korkealuokkaiset mallit tarjoavat erinomaista suorituskykyä, ne eivät välttämättä sovi kaikkien budjettiin, joten on hyvä löytää tasapaino laadun ja kohtuuhintaisuuden välillä.

Katselukiikarit ovat optinen laite, joka suurentaa kaukana olevia kohteita tarkastelua varten. Niitä käytetään yleisesti esimerkiksi lintujen tai luonnon tarkkailuun, mutta myös muihin harrastuksiin, kuten metsästykseen tai retkeilyyn. Katselukiikareita on monenlaisia, ja niiden ominaisuudet voivat vaihdella suuresti. Esimerkiksi suurennosaste, objektiivin halkaisija ja linssinlaatu ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat katselukokemukseen.