100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Vesilinnut

Sorsankuvat ovat yksi suosituimmista houkutustekniikoista vesilintujen metsästyksessä. Vesilintujen luonnolliseen ympäristöön sijoitetut sorsankuvat ja muut houkutuskaaveet houkuttelevat vesilintuja luokseen, ja lähemmäksi metsästäjää.

28 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Valitse houkutuskaave oikein

Sorsankuvia ja muita houkutuskaaveja on monenlaisia. Ne voivat olla joko staattisia tai liikkuvia. Paikallaan olevat kaavet ovat yksinkertaisia kuvia, jotka sijoitetaan veden pinnalle, ja niiden tarkoitus on houkutella lintuja alueelle. Liikkuvat kaavet sen sijaan pyritään sijoittamaan siten, että ne näyttävät uivalta linnulta tai kokonaiselta lintuparvelta.

Kun valitset tarpeisiisi sopivaa kaavetta tai muuta sorsankuvaa, määrittele ensin mitä vesilintulajia olet aikeissa metsästää. Eri lintulajit vaativat erilaisia houkutuskaaveita, houkutusmuotoja ja -kokoja ollakseen tehokkaita. Muista myös, että houkutellaksesi suuria vesilintuparvia, vaativat ne samalla suurempia määriä houkuttimia. Näin luot realistisen ympäristön, joka houkuttelee enemmän lintuja alueelle. Muista kuitenkin samalla noudattaa aina paikallisia metsästysmääräyksiä ja varmista, että käyttämäsi menetelmät ovat sallittuja metsästysalueella.