100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Kuulosuojaimet

Valikoimamme kuulonsuojaimet on kehitetty vaativiin meluympäristöihin. Etenkin Peltor kuulosuojaimet ovat olleet pitkänkehitystyön kohteena. Jatkuva melu ilman kuulonsuojausta voi aiheuttaa pysyvän kuulovaurion. Melu voi aiheuttaa myös päänsärkyä ja lihasjännitystä. Kuulonsuojaukseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Tuotteet 1-32 / 52

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Kuulosuojaimet vaativaan käyttöön

Erityisesti metsätöissä moottorisahan ja raivaussahan terävältä moottoriääneltä kannattaa suojautua hyvillä kuulosuojaimilla. Kuulosuojaimissa tärkeää on myös se, että ne kestävät kosteutta, likaa ja kovaakin käyttöä. Kuulosuojain kannattaakin siis valita tarkkaan käyttötarkoituksen mukaan. 

Millaiset kuulosuojaimet tarvitset?

Mieti millaisessa ympäristössä kuulosuojaimia tarvitset ja mikä on melutaso miltä haluat suojautua. Haluatko kenties pystyä kuulemaan puhetta silloin kun meluhaitta ei ole päällä? Kuuleva kuulosuojain on silloin oikea valinta. Radiokuulosuojaimet ovat suosittuja varsinkin silloin, kun täytyy työskennellä yksin pitkään jolloin voit kuunnella radiota työsuoritteen lomassa. Vaihtoehtoina on myös valita kuulosuojain bluetooth yhteydellä jonka saat kytkettyä vaivattomasti älypuhelimeesi, jolloin voit vastata tulevaan puheluun keskeyttämättä työsuoritettasi. Tutustu laajaan valikoimaamme, josta etenkin Peltor kuulosuojaimet ovat olleet suosittuja ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme jolloin löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan kuulosuojaimen.

Tutustu myös meidän valikoimaan metsästykseen tarkoitettuihin kuulosuojaimiin: Aktiivikuulosuojaimet metsästykseen