100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Metsurin työ- ja turva-asut

Työ- ja turva-asut ovat tärkeitä osia työvarustustasi työskennellessäsi vaativissa olosuhteissa, kuten metsässä. Kun varusteesi ovat oikeanlaiset, suojaavat ne sinua mahdollisilta vammoilta ja vähentävät tapaturmien riskiä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman suojavaatestandardin EN381 täyttäviä työ- ja turva-asuja. Olit sitten rakennustyöntekijä, sähköasentaja tai metsuri, työ- ja turva-asujemme ansiosta voit tehdä työsi turvallisesti ja tehokkaasti.

Tuotteet 1-32 / 39

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Viiltosuojavaatteet takaavat turvallisuuden

Työ- ja turva-asuvalikoimastamme löydät laajan valikoiman varusteita kaikenlaisiin töihin. Työ- ja turva-asumme on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vaativia olosuhteita tarjoten samalla maksimaalisen suojan mahdollisia työmaavaaroja vastaan. Viiltosuojahousumme ja -takkimme ovat erityisesti suunniteltu suojamaan käyttäjäänsä viiltovammoilta. Niiden materiaalit sisältävät suojaavia elementtejä, kuten kevlar-kuituja tai muovipaneeleja. Viiltosuojavaatteemme täyttävät EN381 suojavaatestandardin.

Turvallisuuden lisäksi viiltosuojavaatteemme on suunniteltu myös mukavuuttasi ajatellen. Vaatteiden materiaali on hengittävää ja kosteutta siirtävää, joten pysyt kuivana pitkienkin työpäivien ajan. Lisäksi vaatteissa on säätömahdollisuuksia ja useita taskuja. Vaatteissa on käytetty korkealaatuisia kankaita, jotka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Kankaat eivät haalistu tai kulu helposti, vaikka ne altistuisivat useasti äärimmäisille lämpötiloille tai rankkasateille.

Valitessasi viiltosuojavaatteita, on sinun tärkeää ottaa huomioon työympäristön vaatimukset ja tarpeet. Muistathan myös huolehtia varusteiden huollosta ja niiden asianmukaisesta varastoinnista, jotta ne säilyvät toimintakuntoisina mahdollisimman pitkään. Noudatathan myös turvallisuusohjeita ja käytät työ- ja turva-asuja asianmukaisesti.

Mikäli tarvitset apua oikeanlaisten työ- ja turva-asujen valitsemiseen, asiantunteva henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua.