100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Naisten metsästyshousut

Metsästyksessä sopiva vaatetus on merkittävä osa metsästysreissujen onnistumista. Metsästyshousun tulee olla huomaamaton, äänetön ja mukava pitää päällä haastavissakin olosuhteissa. Verkkokaupastamme löydät naisten metsästyshousuja ja metsästysasuja.

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Naisten metsästyshousut ovat täynnä ominaisuuksia

Metsästyshousussa hengittävät kalvot kuten esimerkiksi Gore-Tex auttavat hien haihtumisessa ja kuivana pysymisessä reippaassakin menossa. Hengittävät kalvot suojaavat myös ulkoiselta kosteudelta ja sateelta.

Metsästäjän huomaamattomuus on tärkeää, kun tavoitteena on päästä lähelle riistaa. Useimmilla riistalajeilla on erittäin tarkka näkö ja havaitsevat erinomaisesti liikkeen. Ympäristöön sopivat maastokuviot naisten metsästyshousuissa häivyttävät metsästäjän maastoon. Äänettömyys on myös tärkeää, jotta riistaeläimet tai riistalinnut eivät kuule suojassa hiipivää metsästäjää. Metsästyshousun kahisemattomat kankaat pitävät ylimääräiset äänet kurissa.

Metsästyshousuissa on hyvä olla myös riittävä palosuojaus, jotta nuotion äärellä lentävät kipinät ja lämpö eivät vahingoita kangasta. Metsästäessä talvella ja kylmissä olosuhteissa, kerrospukeutuminen mahdollistaa riittävän lämpötilan kropalle, jota voidaan säätää kuormituksen mukaisesti.