100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Moottorisahat

Moottorisaha on metsurille usein rakkain ja tärkein työkalu, josta pidetään hyvää huolta ja jonka oikeasta merkistä on varmasti oma mielipide. Eikä syystäkään koska moottorisahaa käytetään paljon, pitkiäkin aikoja. Hyvällä sahalla metsätyöt luistavat eikä sahaaminen rasita liikaa. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman moottorisahoja metsän raivaamiseen, polttopuiden tekoon sekä puiden kaatamiseen.

32 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Moottorisaha metsätöihin

Laadukkaat moottorisahat sisältävät monia edistyksellisiä ominaisuuksia parantaen sahankäyttöä, turvallisuutta ja huolettavuutta sekä taloudellisuutta. Kevyemmät pienet moottorisahat soveltuvat pienempien puiden kaatoon ja polttopuiden tekoon vaikkapa mökillä tai rakennuksille työmaakäyttöön. Isommilla sahoilla taas kaadat järeitäkin puita ja ne soveltuvat kaikenlaiseen metsätyöhön. Ammattilaisille tarkoitetuissa moottorisahoissa on usein sähkölämmitteiset kahvat, joten kädet pysyvät lämpiminä kylmissä keleissä. Sähkölämmitteinen kaasutin taas estää kaasuttimen jäätymisen talvikelissä. Tankkien pikalukituskorkit helpottavat moottorisahan tankkausta mahdollistaen korkin avaamisen ja sulkemisen ilman työkaluja. Tärinänvaimennus suojaa rasituksilta pitkäaikaisessa työskentelyssä. Muistathan turvavarusteet moottorisaha työskentelyssä. Valikoimastamme löydät Stihl- ja Echo moottorisahat.

Yleiskäyttöön soveltuvat Stihl moottorisahat

Yleiskäyttöön soveltuvat moottorisahat ovat varustettu samalla modernilla tekniikalla ja turvaratkaisuilla kuin suuremmatkin sahat sekä niillä on helppo työskennellä. Puhumattakaan ainutlaatuisista eduista, kuten STIHL ErgoStart kevytkäynnistys sekä teräketjun pikakiristys. Tämän kokoluokan moottorisahat ovat hyviä esimerkiksi mökillä tai omakotitalon puutöissä.