100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Kaatoraudat

Kaatorautoja käytetään puiden kaatamiseen ja niiden käsittelyyn. Ne ovat tehokkaita ja kestäviä työkaluja, jotka monikäyttöisyytensä ansiosta soveltuvat niin pienempien, kuin isompien puustojen kaatotöihin. Kaatorautoja löytyy useita erilaisia malleja ja kokovaihtoehtoja, joten on tärkeää ottaa valinnassa huomioon omat tarpeet ja kaatoraudan käyttötarkoitukset.

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Näin käytät kaatorautaa

Kaatorauta koostuu yleensä pitkästä, kestävästä metallivarresta ja terävästä lappeesta. Lappeen pää on terävä ja tarkoitettu puun sahausta varten, kun taas toinen pää on varustettu koululla, jolla voidaan kääntää tai nostaa kaadettu puu. Kaatorauta on nimenomaan suunniteltu avustamaan puiden kaatamisessa ja käsittelyssä. Sitä käytetäänkin yleensä yhdessä kirveen tai sahan kanssa. Kaatoraudan avulla voit tehdä sahausleikkauksia puun runkoon, ohjata kaadettavaa puuta haluttuun suuntaan ja irrottaa oksia.

Kaatorautaa käytettäessä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita. Ole tietoinen ympäröivästä alueesta ja varmista, että siellä ei ole muita henkilöitä tai esteitä, jotka voivat vaarantua. Muista oikea tekniikka ja voimankäyttöä, jotta vältyt liialliselta rasitukselta tai muilta vahingoilta itsellesi. Valitse sopivan kokoinen kaatorauta työtarpeidesi mukaan. Kaatoraudan valintaan vaikuttavan kaadettavan puun koko ja muut työhön liittyvät vaatimukset. Valitse aina laadukas ja kestävä kaatorauta, joka kestää kovaakin käyttöä metsäolosuhteissa.