100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-16!

Jälleenmyyjät

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@uittokalusto.fi

Metsätarvikkeet
Kimmo Höglund
040 0601 244

Metsästystarvikkeet
Aki Perälä
040 0985 288

1. Toimitusaika

Tilatessanne arkisin klo 12.00 mennessä varastotuotteet lähtevät varastoltamme samana päivänä. Tuotteet toimitetaan Matkahuollon Jakopakettina. Matkahuolto lupaa toimitusajaksi 1-2 arkipäivää riippuen toimituspaikasta. Mikäli tilaamaanne tuotetta ei ole varastossamme jää tuote automaattisesti jälkitoimitukseen.

2. Toimitustapa

Jälleenmyyjätilaukset toimitetaan pääsääntöisesti aina Matkahuollon Jakopakettina, joka jaetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Jos tilaamanne tuotteet eivät mahdu Jakopakettien sallimiin maksimimittoihin tuotteet toimitetaan Posti Logistics-toimitustavalla. Näissä erikoistapauksissa asiakkaaseen ollaan yhteydessä ja sovitaan toimituksen hinta erikseen.

3. Toimituskulut

  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä (Lähellä -paketti) 5,90€
  • Matkahuollon Jakopaketti 15,90€
  • Posti Express (toimitus toimipaikkaan) 14,90€
  • Ilmaiset toimitukset (yli 1000€ tilaukset alv. 0%) eivät koske Posti Logistics toimitustavalla toimitettavia tilauksia. Toimituskulut näissä tapauksissa veloitetaan toteutuneen toimituskulun mukaan.

4. Maksuehdot

Lasku 14 vrk netto.

5. Tilaaminen

Tuotteet voidaan tilata soittamalla 015 555 0402 tai sähköpostilla kimmo.hoglund@uittokalusto.fi tai shop@uittokalusto.fi. Voitte myös rekisteröityä verkkokauppaamme www.uittokalusto.fi ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen ensimmäistä tilausta niin saamme linkitettyä teidät jälleenmyyjäasiakasryhmään ja näin tilatessanne verkkokaupasta teille näkyvät suoraan jälleenmyyjien hinnat. Verkkokauppatilauksista saatte aina tilausvahvistuksen sähköpostiinne.

6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja ehjässä alkuperäispakkauksessa. Tuotevaihdoissa olettehan yhteydessä ensin asiakaspalveluumme shop@uittokalusto.fi tai 015 555 0402.

7. Reklamaatiot

Kaikki tilauksiin tai toimituksiin liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7 vrk) kuluessa tilauksen vastaanottamisesta: reklamaatiot@uittokalusto.fi.

8. Kampanjat

Verkkokaupan ja Uittokaluston erilaiset kuluttajille suunnatut kampanjat eivät koske jälleenmyyjiä. Jälleenmyyjille suunnatut kampanjat ja erikoishinnoittelut tiedotetaan Kimmo Höglundin ja Aki Perälän kautta.