100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-16
Myymälämme ovat suljettuna juhannuksena 21.-22.6.2024.

Valjaat

Kun metsätöissä työskennellään korkealla tai vaarallisissa olosuhteissa, ovat valjaat elintärkeitä turvavarusteita. Valjaiden avulla suojaat itsesi putoamiselta ja muilta vakavilta vahingoilta. Valjaita on lukuisia erilaisia ja niitä valitessasi on tärkeää huomioida valjaissa kestävyys, mukavuus ja turvallisuus. Valitse valjaat käyttötarkoituksesi mukaan. Valjaiden tulee olla oikein säädettävissä käyttäjän koon mukaan, jotta ne istuvat hyvin ja ovat näin mahdollisimman turvalliset.

22 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Näin käytät valjaita oikein

Metsätöissä käytettävät valjaat koostuvat yleensä hihnoista ja nyöreistä, jotka kiinnetään ympäri kehon. Valjaissa on usein erilaisia kiinnityspisteitä, ja ne on suunniteltu pitämään sinut turvallisesti kiinni. Valjaat myös auttavat jakamaan pudotuksen aiheuttamaa voimaa. Valjaiden tulee noudattaa tiukkoja turvallisuusstandardeja ja määräyksiä varmistaakseen turvallisuutesi. Käytä niitä aina ohjeiden mukaisesti ja varmista, että ne ovat hyväksyttyjä ja testattuja asianmukaisesti.

Valjaiden kunto ja niiden toimivuuden tarkistaminen on tärkeää ennen niiden käyttöä. Varmista aina ennen käyttöä, että valjaat ovat ehjät, että kaikki kiinnikkeet ja soljet toimivat kunnolla ja, että ne eivät ole vaurioituneet tai kuluneet. Valjaiden tulee olla puhtaita ja vapaita öljyistä, kemikaaleista ja muista aineista, jotka voivat vahingoittaa valjaiden materiaaleja.