100% tyytyväisyystakuu
14 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin klo 8-16
Alkaen 205,00 € 165,32 €
Helpot pukea ja riisua.

Petzl Newton Easyfit valjaat

Myymäläsaatavuus
Valitse tuotevariaatio nähdäksesi saatavuudet.
Uittokalusto Tili Alkaen 10,90 €/kk (36 kk)
Toimitustavat ja hinnat
Lisää toivelistaan

Tuotekuvaus

Kevyt ja nopeakäyttöinen putoamissuojain kokovaljas hengittävällä liivillä ja pukemista helpottavilla pikalukoilla. Liivi pitää valjaan muodossaan ja pukeminen tapahtuu takinomaisesti EasyFit muotoilun ansiosta. Anatominen muotoilu tarjoaa täydellisen liikkuvuuden ja mukavuutta koko työpäivänkin kestävään käyttöön. Soveltuu yleiskäyttöön putoamisvaarallisiin olosuhteisiin: katolle, nostokorityöskentelyyn, rakennustyömaalle. Soveltuu myös työhön missä halutaan ennaltaehkäistä tai pysäyttää putoaminen.  
 
Uudenlaiset litteät Fast pikasoljet jalkalenkeissä ja rinnassa, joiden ansiosta valjas voidaan riisua ja pukea molemmat jalat maassa. Eikä sitä tarvitsee uudelleen säätää riisumisen jälkeen. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteet selässä ja rinnassa. Työkalulenkit molemmilla puolilla. Olkahihnoissa automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack-pikasoljet ja kiinnityspisteet Petzl Lift kaarelle, joka mahdollistaa nostamisen ja laskemisen täysin pystysuorassa esim. kaivoon. Kaksi suojakannella varustettua solkea, jotka sopivat täydellisesti Petzl Toolbag työkalupusseille.
 
Täyttää Euroopan CE EN361 standardin vaatimukset ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. Materiaalit: Kuituosat polyesteri ja nylon, säätösoljet teräs, selkäkiinnityspiste alumiiniseos. Maksimi elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.  
 
Saatavilla kaksi kokoa: 
1-koko (S-L): Lantiovyön pituus: 70-93 cm. Jalkalenkkien pituus: 47-62 cm. Käyttäjän pituus: 165-185 cm. Paino: 1300 g.  
2-koko (L-XXL): Lantiovyön pituus: 83-120 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm. Käyttäjän pituus: 175-200 cm. Paino: 1350 g. 

Lisätiedot

SKU# Petzl Newton Easyfit valjaat
Tuotemerkki Petzl

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa:Petzl Newton Easyfit valjaat
Arviosi