100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Stihl teräketjut

STIHL .404" MOTOKETJUT

Sveitsissä valmistettu markkinoiden parhaaksikin useasti mainittu STIHL motoketju takaa korkean tuottavuuden puunkorjuussa. STIHL teräketjut täyttävät ammattimaisen puunhakkuun korkeat vaatimukset. Laadukailla STIHL teräketjulla puunkaato onnistuu niin talvipakkasilla kuin kesäkuumillakin ilman turhia työnkeskeytyksiä.

Meillä on saatavilla STIHL RMH harvesteriketjut , 1,6mm ja 2,0mm vetolenkkivahvuudella. Lisäksi kestävin ja tämän takia eniten myydyin ketjumalli STIHL RMHS ( Magnum ) löytyy varastosta.

STIHL RMHS- teräketjussa kaikkia vaativia osia on huomattavasti vahvistettu. Veto- ja sivulenkkejä, leikkuuhampaita ja niittipultteja rasittavat voimat voi siten paremmin jakaa koko teräketjun alueelle. Vahvistettu Rapid Micro Harvester Special (RMHS) pysyy jopa 70% pidempään käyttökuntoisena kuin perinteiset harvesterin teräketjut joiden vetolenkkien vahvuus on 2,0 mm.

Teemme tilauksesta valmiit ketjut asiakkaan tarvitseman vetolenkkimäärän mukaan nopealla toimitusajalla ja yleisimmät mallit löytyvätkin heti varastosta toimitukseen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous valmiista ketjuista Uittokaluston mototarvikeasiantuntijoilta:


Teemu Kallio
p. 050 320 7058
teemu.kallio@uittokalusto.fi

Petri Haakana
p. 050 522 6096
petri.haakana@uittokalusto.fi

Tuotteet 1-32 / 99

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu