100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Paineruiskut

Paineruiskuja käytetään monissa eri tarkoituksissa, kuten puutarhanhoidossa, maataloudessa, teollisuudessa tai metsänhoidossa. Ne ovat tehokkaita välineitä ruiskutettaessa erilaisia aineita, kuten lannoitteita, biologisia torjunta-aineita tai muita nesteitä. Reppuruiskut ovat käteviä kantaa ja niissä paine voidaan muodostaan joko käsin käytettävän pumpun avulla tai akun avulla.

31 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Sopivan reppuruiskun valinta

Hyvässä reppuruiskussa on pehmustetut kantovaljaat ja ergonomisesti selän mukaan muotoiltu säiliö, joiden avulla ruiskua on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Akkukäyttöiset reppuruiskut mahdollistavat tasaisen ja pitkäaikaisen ruiskuttamisen eri käyttökohteissa. Niiden käyttö on myös vähemmän kuormittavaa, koska ei tarvitse käsin pumpata painetta säiliöön. Säiliön koko on myös hyvä valita käyttötarpeen mukaisesti. Iso tankin tilavuus mahdollistaa pidemmät ruiskutusajat. Pieni on toisaalta kevyempi kantaa ja usein näppärämpi käsitellä. Vaihdettavilla suihkusuutimilla ruiskua voi käyttää monipuolisemmin.

Paineruiskujen käytössä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja käyttää suojavarusteita, kuten hengityssuojainta tai suojalaseja. On myös tärkeää huolehtia ruiskun huollosta ja varastoinnista asianmukaisesti, jotta se pysyy toimintakuntoisena pitkään.