100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
KAMPANJA: Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin 15.10 asti!

Keitä me olemme

Luotettavaa metsäalan kauppaa jo vuodesta 1918

Uittokalusto Oy perustettiin vuonna 1918. Sen aikaisen yhtiöjärjestyksen mukaan tarkoituksena oli "harjoittaa puutavaran uitossa tarvittavien koneiden, tarpeiden, työkalujen ja raaka-aineiden sekä metsätyökalujen ja metsänhoidollisten koneiden kauppaa". Vaikka yrityksemme nimi viittaa vahvasti uittoon, olemme nykyään jotain aivan muuta.

Innovatiivinen yritys

Nyt jo yli 100-vuotias Uittokalusto Oy kuuluu Grube KG Forstgerätestelle-konserniin. Uittokalusto on keskittynyt laaja-alaisesti metsänviljely-, metsästys-, puutarha-, retkeily-, bioenergia- ja teollisuustarvikkeisiin. Olemme lisänneet tuotteita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti sekä laajentaneet tuotevalikoimaamme ajan hengessä. Sen myötä valikoimassamme on esimerkiksi koneyrittäjille tarjottavia harvesterituotteita ja vapaa-ajan tuotteissamme metsästykseen liittyviä kestäviä ja laadukkaita asusteita.

Monipuolinen tuotevalikoima

Kauttamme ovat tarjolla myös Grube KG:n (www.grube.de) ja ruotsalaisen sisaryrityksemme SKOGMA Skogsmateriel Nordforest AB:n (www.skogma.se) valikoimat käytössänne!

Allaolevasta linkistä löydät tietoja Grube-konsernista
www.grube.eu/fi/

Yhteystiedot
Uittokalusto Oy
Taitajantie 2, 57210 Savonlinna
Puhelin: 015 555 0402
Sähköposti: shop@uittokalusto.fi

Sähköpostimme on muotoa: etunimi.sukunimi@uittokalusto.fi