100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Festool 18V akkukoneet

Tutustu laajaan valikoimaamme Festoolin 18-V akkukoneisiin - ammattitason voimaa ja suorituskykyä vaativaan työskentelyyn! Festoolin maine laadukkaista työkaluistaan kukoistaa, ja nämä 18-V akkukoneet eivät ole poikkeus. Olipa kyseessä sitten rakentaminen, remontointi tai työpaja, Festoolin akkutyökalut tarjoavat käyttäjälle tehokasta ja joustavaa suorituskykyä.

Festool-työkaluvalikoimamme on keskittynyt vahvasti puuntyöstön ympärille, mutta kauttamme käytössäsi on Festoolin kattava valikoima kokonaisuudessaan nopealla toimitusajalla. Jos et löydä suoraan valikoimastamme tarvitsemaasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Taneli Sinisalo
taneli.sinisalo@uittokalusto.fi
050 479 9805

19 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Luotettava voima

Festoolin 18-V akkukoneet on suunniteltu tarjoamaan ammattilaistason voimaa ja luotettavuutta. Voit luottaa siihen, että saat tarvittavan tehon erilaisiin työtehtäviin, olipa kyseessä sitten poraus, ruuvaus, sahaus, hionta tai muut ammattityöt.

Festool akkuteknologian huippuosaaminen

Festool panostaa jatkuvasti akkuteknologian kehitykseen, ja 18-V akkukoneet ovat varustettu huipputeknisillä akuilla. Pitkäkestoiset akut takaavat, että voit työskennellä keskeytyksettä pidempään, ja nopea lataus minimoi seisokit. Tämä tekee Festoolin akkutyökaluista erinomaisen valinnan vaativaan ammattikäyttöön.

Käyttömukavuus Festoolin prioriteetti

Festoolin 18-V akkukoneet on suunniteltu ergonomisesti ja käyttäjäystävällisesti. Kevyt rakenne, tasapainoinen muotoilu ja käyttömukavuutta parantavat ominaisuudet tekevät työskentelystä sujuvaa ja vähentävät rasitusta. Työskentele pidempään ja tehokkaammin ilman kompromisseja mukavuudesta.

Monipuoliset työkalut, monipuoliset mahdollisuudet

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman Festoolin 18-V akkutyökaluja, kuten porakoneet, iskuporakoneet, ruuvinvääntimet, sahat, hiomakoneet ja monitoimityökalut. Voit valita työkalun tarpeidesi mukaan ja olla varma, että saat suorituskyvyn, jonka tarvitset projektiesi toteuttamiseen.

Investoi ammattitason suorituskykyyn ja valitse Festoolin 18-V akkukoneet. Tutustu valikoimaamme nyt ja varmista, että sinulla on työkalut, joihin voit luottaa jokaisessa työtehtävässäsi!