100% tyytyväisyystakuu
30 vrk ilmainen palautus / vaihto
Vaivatonta ostamista
Monipuoliset maksu- ja toimitustavat
Nopea asiakaspalvelu
Arkisin ma-pe klo 8-21
Asiakaspalvelumme palvelee sinua aina arkisin ma-pe klo 8-21!

Festool akut ja laturit

Tervetuloa Festoolin akkujen ja latureiden maailmaan! Festoolin laadukkaat ja tehokkaat akut sekä laturit tarjoavat luotettavan virtalähteen ammattikäyttöön ja harrastajille. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että työkalusi pysyvät käyttövalmiina aina tarvittaessa.

Festool-työkaluvalikoimamme on keskittynyt vahvasti puuntyöstön ympärille, mutta kauttamme käytössäsi on Festoolin kattava valikoima kokonaisuudessaan nopealla toimitusajalla. Jos et löydä suoraan valikoimastamme tarvitsemaasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Taneli Sinisalo
taneli.sinisalo@uittokalusto.fi
050 479 9805

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Tehoa ja kestävyyttä

Festoolin akut ovat suunniteltu tarjoamaan maksimaalista tehoa ja pitkää käyttöikää. Riippumatta siitä, työskenteletkö rakennustyömaalla vai teetkö hienomekaanisia töitä, Festoolin akut vastaavat vaativiinkin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että akut kestävät pitkään ja tarjoavat tasalaatuista suorituskykyä.

Nopea ja älykäs lataus

Festoolin latureissa yhdistyvät nopea lataus ja älykkäät ominaisuudet. Voit ladata akkusi nopeasti ja tehokkaasti, jolloin voit minimoida työskentelykatkokset. Älykkäät laturit huolehtivat siitä, että akut ladataan optimaalisella tavalla, mikä pidentää niiden käyttöikää ja varmistaa jatkuvan suorituskyvyn.

Yhteensopivuus Festool-järjestelmän kanssa

Festoolin akut ja laturit ovat suunniteltu täydellisesti yhteensopiviksi Festoolin työkalujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa akkuja eri työkalujen välillä saumattomasti ilman, että joudut huolehtimaan yhteensopivuusongelmista. Tämä tekee työskentelystä sujuvaa ja vaivatonta.

Hyvä käyttömukavuus Bluetooth® -yhteydellä

Bluetooth® mahdollistaa CLEANTEC-järjestelmäimurin automaattisen käynnistyksen, kun kytket akkutyökalun päälle (edellyttää Bluetooth®-toimintoisen järjestelmäimurin käyttöä)

Laajat valikoimat ja paketit

Valikoimastamme löydät erikokoisia akkuja ja latureita vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Voit valita juuri sinulle sopivan akkukapasiteetin ja latausratkaisun projektisi vaatimusten mukaan. Tarjoamme myös erilaisia akkupaketteja, jotka mahdollistavat sinulle usean akun käytön jatkuvan virran varmistamiseksi.

Festoolin akut ja laturit ovat investointi luotettavaan ja kestävään virtalähteeseen. Tee valinta laadun, suorituskyvyn ja luotettavuuden puolesta – valitse Festool. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että olet aina valmiina seuraavaan projektiin!